İngiltere karıştı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in sesini taklit eden radyocuya, hamile Kate'in tüm bilgilerini veren hemşire Saldanha'nın ani ölümü ülkede gündem yarattı... MI5'in hemşireyi öldürdüğü de iddialar arasında

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2012 Güncelleme 09 Aralık 2012, 00:20
İngiltere karıştı

İÇİNDEKİLER

Cambrıdge Düşesi Kate Middleton'un hamileliği dolayısıyla King Edward Hospital'da yatarken, Avustralya'nın önemli radyosu 2Day FM'in iki çalışanı Michael Christian ve Mel Greig, ilginç bir şakaya imza atmıştı. Mel Kraliçe II. Elizabeth'in, Michael ise Prens Charles'ın taklidini yaparak hastanenin başarılı hemşiresi Jacintha Saldanha'dan Kate'le ilgili tüm gelişmeleri almayı başarmıştı. İngiltere'de büyük bir skandala neden olan bu olay yüzünden radyonun CEO'su Rhys Holleran İngiltere Kraliyet ailesinden özür diledi. Ancak önceki gün hemşire Saldanha, evinde ölü bulundu. Scotland Yard, olay nedeniyle psikolojisi bozulan Saldanha'nın intihar ettiğini açıkladı. Ancak bu İngiltere'de pek inandırıcı bulunmadı. Sosyal medyada binlerce kişi, hemşirenin intihar etmediğini İngiltere Gizli Servisi MI5'in operasyonu sonucu öldüğü fikrinde birleşti.

PRENSES Dİ'NİN SARAYINA YERLEŞTİ
Kate Middleton'ın, Prenses Diana'nın sarayı olarak bilinen Kensington Sarayı'na yerleşti. Kate, hemşire Saldanha'nın aini ölümüyle ilgili iddialar nedeniyle oldukça moralsiz. Kensington Sarayı'nda 12 kişilik özel bir sağlık ekibinin 24 saat boyunca olası bir sağlık problemine karşı beklediği belirtildi.

ÇOK ÜZGÜNÜZ
2Day FM'in çalışanları Michael Christian ve Mel Greig, ortak bir açıklama yaptı: Biz İngiliz medyasının yaptığı şakalardan birini yaptık. Üzgünüz."