İlk uzaylı!

Bilimadamları, Şili'de 10 yıl önce bulunan 15 CM'lik fosil kalıntısı üzerinde inceleme yaptı. Bu fosilin, ilk uzaylı olduğu iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2013 Güncelleme 25 Nisan 2013, 02:13
İlk uzaylı!

İÇİNDEKİLER

Calıfornıa Stanford Üniversitesi, çok önemli bir çalışmayı sonuçlandırmak üzere. 10 yıl önce Şili'nin kuzeyindeki Atacama Çölü'nde bulunan 15 CM uzunluğundaki fosilin, ilk uzaylı olma ihtimali gündeme bomba gibi düştü. Stanford Üniversitesi Kök Hücre bölümünden Prof. Dr. Gary Nolan, "Kesinlikle söyleyebilirim ki bu bir maymun değil. Şempanzelerden çok insana yakın. Ancak ilk uzaylı olma ihtimali yüksek. Çünkü burun yapısındaki yüzgeç şeklindeki çıkıntılar, bizi şaşkına çevirdi" dedi.

ŞİMDİLİK GİZLENİYOR
Çalışmanın sonuçlarını inceleyen İngiliz uzmanlar ise, fosilin başının vücuduna oranla büyüklüğü nedeniyle uzaylı imgesine çok benzediğine dikkat çekti. Fosil üzerinde yapılacak 5 araştırmadan sonra net açıklamanın yapılacağı belirtildi. Çalışmayla ilgili hazırlanan belgeselin koordinatörü Steven Greer de ilginç açıklamalar yaptı: Bu fosille ilgili bazı gerçekler şimdilik gizleniyor. Yakın bir tarihte bunun ilk uzaylı olduğu kesinlik kazanacak. Bazı bulgular benim bu kadar kesin konuşmamı sağladı."

PECKMANN'DAN İLGİNÇ İDDİA
ABD'li araştırmacı Jeff Peckmann, Şili'de bulunan fosilin bir uzaylıya ait olduğu ihtimalinin çok güçlü olması nedeniyle açıklama yaptı. Peckmann, "Kesinlikle gerçek. Evrende yalnız olmadığımızın bir başka belgesi de NASA'da var. 17 Temmuz 2003 tarihinde Nebraska'da Stan Romanek adlı bir adamın kızıl ötesi kamerayla çektiği görüntülerde bir uzaylının olduğu NASA tarafından belgelendi ve Beyaz Saray'a gönderildi. Ancak NASA, gerekli koşulların oluşmasını bekliyor" dedi. Peckmann, uzay araştırmaları konusunda en önemli uzmanlarından biri olarak kabul ediliyor.

TWiTTER FOSiLLE ÇALKALANDI
* Yıllarca korktuğumuz uzaylı bu mu? Geleceği varsa, göreceği de var.
* İnsan gören masum uzaylı.
* Bu dünyada yaşamaktansa, ölmeyi tercih etti 15'lik fosil.
* Dünyayı sürekli ele geçiren uzaylıların gerçeği tam PAMPİŞ çıktı.
* Bunlar çöl uzaylısı. O nedenle biraz siyahi.
* Kesinlikle eminim. Eş şiddetine maruz kaldı ve olağan son.
* Boston saldırısıyla ilgisi var mı acaba. Çünkü ABD'nin senaryolarının sonu yok.
* Yıllarca uzayda hayatını yaşa, sonra git Şili'nin çöllerinde öl. Bu nasıl bir adalet birader.

UZAYDAN İNDİM ÇÖLE!
* Aslı'nın Kerem'i gibi, Şirin'in Ferhat'ı gibi yatıyor zavallı.
* Gidecek yer bulamadın mı A dingilli yaratık.
* Biscolata erkekleri için geldi. Uzaydan indim çöle.
* Ne anılarla göçtü gitti bu dünyadan kim bilir?