İhanet Dengesi

Medya devi Murdoch'ın eski eşi Wendi Deng, kocasını Tony Blair ile aldattı. Son kanıt Çinli güzelin Blair'e gönderdiği notta saklıydı. Bu gelişmeler üzerine Murdoch, eski başbakanın da katılacağı konferans için resti çekti:

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2013 Güncelleme 01 Aralık 2013, 22:32
İhanet Dengesi

İÇİNDEKİLER

Biri medya devi Rupert Murdoch (82), diğeri İngiltere Eski Başbakanı Tony Blair (65). Her daim siyaset dünyasında yan yana anılan iki isim, bu kez bir ihanetle gündeme geldi. Tonny Blair'in Murdoch'ın eski eşi Wendi Deng (44) ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Hatta bu ilişkiyi hizmetçisinden öğrenen Murdoch, boşanmaya karar verdi. İşte yılın ihanetinde bu kez bir not gündeme geldi. İddiaya göre Wendi Deng, Tony Blair'e aşk notu yazdı. Duygularını dile getirdi. Blair ve Deng'in buluşma yeri ise ilginçti. Çiftin, müzik milyarderi David Geffen'in süper yatında buluştukları kaydedildi.

ULUSLARARASI REZALET...
Bu aşk iddiaları üzerine Murdoch eşinden boşanırken Blair'e de set çekti. Bunun son örneği bir medya konferansında yaşandı. ABD'de Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ile Microsoft'un patronu Bill Gates'in de davet edildiği bir konferans yapılacaktı. Konferansa Blair de katılacaktı. Ancak Murdoch ismetediği için Blair'in konferansa katılması engellendi.

SIRTIMDAN BIÇAKLADI
14 yıllık karısı Deng'den geçtiğimiz ay boşanan Murdoch, "yasak ilişki" iddialarıyla şok geçirdi. Eşinin kendisini Tony Blair ile aldattığını öğrenen Murdoch, "sırtımdan vuruldum" demişti. Zira Murdoch, "yakın bir dostu" olarak gördüğü Blair'in politik kariyerinin de en büyük destekçisiydi.