Ha'yat'a son!

Instagram fenomeni Sinead McNamara, Meksikalı milyarder Alberto Bailleres’in lüks yatında ölü bulundu. Tüm dünya şok oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2018 Güncelleme 04 Eylül 2018, 03:14
Ha’yat’a son!

İÇİNDEKİLER

Avustralyalı Sinead McNamara, daha 20 yaşındaydı. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla dünyaya ün saldı. Paylaşımlarıyla para kazanan Instagram fenomeni McNamara, 4 ay önce Meksikalı işadamı Alberto Bailleres'in sahibi olduğu "Mayan Queen IV" adlı lüks yatta çalışmaya başladı. Avrupa kıyılarını dolaşan ve son olarak Yunanistan'ın Kafelonya Adası limanına demirlenen yatta, korkunç bir manzara ortaya çıktı. Mürettebat, lüks teknenin arka kısmında McNamara'nın cesediyle karşılaştı. Polis ekipleri, intihar ve cinayet olmak üzere her intimali değerlendirmeye aldı. Olaydan önce milyarder Bailleres'in yatı terk ettiği, Sinead McNamara'nın da yatta mürettebatla kaldığı iddiası ortaya atıldı.



CİNAYET SORUŞTURMASI
Yunan polisi, cesedi yatın arka kısmında bulunan genç kadının ölümüyle ilgili cinayet soruşturması açtı. 92 metrelik dev yatın polis soruşturması tamamlanana kadar Kefalonya limanından ayrılmasına izin verilmeyeceği açıklandı. McNamara'nın hayatını kaybetmesi sosyal medyada büyük yankı yarattı.



Meksikalı işadamı Bailleres'e ait 92 metrelik lüks yatta ölü bulunan McNamara'nın ölümü, sosyal medyayı yıktı. Olay sırasında 9.6 milyar dolarlık servetin sahibi olan 87 yaşındaki Bailleres'in yatta bulunmadığı ortaya çıktı.