Gerçek Diriliş

Diriliş filmi, Bulgaristan’da gerçekleşti. Ormanda yolunu kaybeden İngiliz kayakçı, kurtlarla burun buruna geldi. Kar yığınlarının içine saklanan sporcu, son anda hayata tutunabildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2016 Güncelleme 04 Nisan 2016, 23:20
Gerçek Diriliş

İÇİNDEKİLER

Ünlü aktör Leonardo DiCaprio'ya yıllar sonra Oscar kazandıran "Diriliş" filminin Bulgaristan'ta gerçeği yaşandı. İngiliz kayakçı Janveer Sandhu, film gereği vahşi bir ayının saldırısına uğramasına rağmen hayatta kalmayı başaran DiCaprio'yu aratmadı! 30 yaşındaki sporcu, geçtiğimiz hafta soluğu Bulgaristan Kayak Merkezi'nde aldı. Burada kayak yapan Janveer Sandhu, sis nedeniyle yolunu kaybederek, bir kayaya çarptı. Yaralı halde yolunu bulmaya çalışan Sandhu, karşısında vahşi kurtları görünce ne yapacağını şaşırdı. Hızla kurtlardan kaçmaya başladı. Ancak kayak takımı ve ıslak botları onu yavaşlattı.

'KENDİMİ FİLMİN İÇİNDE BULDUM'
Janveer Sandhu, hayatta kalmak için botlarını bir kenara atarak yalınayak kaçmaya başladı. Sonunda kendisini bir kar yığınının içine atarak kurtlardan saklandı. Ancak bir süre sonra hava karardı. Ayakları donan kayakçı, kar suyu içerek hayatta kaldı. Ertesi sabah bir kayak dükkanın önüne kadar gitmeyi başaran sporcu, Sofya'da tedavi altına aldı. Bacaklarını kaybetmekten son anda kurtulan Janveer Sandhu, "Kendimi bir anda Diriliş filminin içinde buldum. Yaşadıklarım kabus gibiydi" ifadelerini kullandı.