Fransa, terör sevgisinde sınır tanımadı! Suriye'deki Lafarge isimli şirketini YPG'nin ardından DEAŞ'ın hizmetine açtı

Fransa, terör sevgisinde sınır tanımadı. Suriye’deki Lafarge isimli Fransız çimento şirketini önce YPG’nin ardından DEAŞ’ın hizmetine açtı. Hakkında soruşturma açılan yöneticiler ise skandalı patlattı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fransa, terör sevgisinde sınır tanımadı! Suriye'deki Lafarge isimli şirketini YPG'nin ardından DEAŞ'ın hizmetine açtı

ABDve Avrupa, teröristlere kucak açtı. Masum sivilleri katleden terör örgütleriyle anlaştı! Başrolde bu kez Fransavardı! Fransız çimento şirketi Lafarge'ninSuriye'deki fabrikasını terör örgütü PKK/YPG'ye teslim ettiği ortaya çıktı.

Fransa, terör sevgisinde sınır tanımadı! Suriye'deki Lafarge isimli şirketini YPG'nin ardından DEAŞ'ın hizmetine açtı-1

Hainler, buradaki çimento ile tünel bile yaptı! Desteğin deşifre edilmesinin ardından bir skandal gelişme daha yaşandı. Lafarge'ye ait fabrikanın 2014'te terör örgütü DEAŞ'a tahsis edildiği ortaya çıktı.

Fransa, terör sevgisinde sınır tanımadı! Suriye'deki Lafarge isimli şirketini YPG'nin ardından DEAŞ'ın hizmetine açtı-2

Şirket yetkilileri, 2013-2014'te DEAŞ ve YPG'ye 13 milyon Euro ödeme bile yaptı! Şirket hakkında Haziran 2017'de soruşturma açıldı. Lafarge'ın yönetim kurulu başkanı Bruno Lafont, önceki gün yapılan duruşmada Fransa devletinin işbirliğinden haberdar olduğunu açıkladı!

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler