ABD Başkanı Trump İran'ı hedef aldı: Irak'ta bir Amerikalı ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım

ABD Başkanı Donald Trump'ın hedefinde İran var. Trump Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, İran'ın Irak'taki Amerikalılara yönelik yeni saldırılar planladığına dair söylentiler olduğunu belirterek, "İran'a bir dost tavsiyesi. Eğer bir Amerikalı ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım." uyarısında bulundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
ABD Başkanı Trump İran'ı hedef aldı: Irak'ta bir Amerikalı ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım

ABD Başkanı Donald Trump'ın hedefinde İran var.

"TAHMİN EDİN BU ROKETLER NEREDENDİ?
Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Trump, ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğine pazar günü roket saldırısı düzenlendiğini anımsatarak "Tahmin edin bu roketler neredendi? İran'dan. Irak'taki Amerikalılara yönelik saldırılar olacağı söylentileri duyuyoruz."ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Trump İran'ı hedef aldı: Irak'ta bir Amerikalı ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım-2

"İRAN'I SORUMLU TUTARIM"
Mesajında büyükelçiliğe atılmak istenen ancak başarılı olamayan 3 roketin fotoğrafını da paylaşan Trump, "İran'a bir dost tavsiyesi. Eğer bir Amerikalı ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım." dedi.

ABD Başkanı Trump İran'ı hedef aldı: Irak'ta bir Amerikalı ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım-3

ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğine pazar günü 8 füzeyle saldırı düzenlenmişti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler