PKK’nın Avrupa’daki mağarası İsveç’ten yeni skandal! Terör seviciler Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin maketini parçaladı

Terör örgütü PKK sevicileri besleyen ve PKK’ya verdiği açık destekle NATO kapısında Türkiye’nin onayını bekleyen İsveç, skandal bir eyleme daha ev sahipliği yaptı. Daha önce Başkan Erdoğan’ın kuklasını yapan terör örgütü PKK destekçisi grup, bu kez de Başkan Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin maketini parçaladı. PKK destekçisi bir X hesabından servis edilen görüntülerde terör örgütünün katlettiği şehitlerimizin fotoğraflarına da yer verildi. Öte yandan Alman gazetesi Tagesschau ise Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerine yönelik operasyonu hakkında skandal bir habere imza attı.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2024, 14:36 Güncelleme 14 Ocak 2024, 22:00
PKK’nın Avrupa’daki mağarası İsveç’ten yeni skandal! Terör seviciler Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin maketini parçaladı

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'ya verdiği destekle NATO kapısında beklemeye devam eden İsveç, Türkiye ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili skandal eylemlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

TERÖR SEVİCİLER BAŞKAN ERDOĞAN İLE BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDI

Türkiye Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü PKK'ya darbe üzerine darbe vururken terör seviciler İsveç'in Göteborg kentinde bir araya geldi ve Başkan Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN BAŞINI SOPADA GEZDİRDİLER

Daha önce Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kuklasını asan terör örgütü sempatizanları, Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli'den bir pinyata yaptı ve belediye binasının önünde sopa ile defalarca vurduktan sonra Başkan Erdoğan'ın başını sopada gezdirdi.

AYNI TERÖRİSTLER AYNI SKANDAL

Terör örgütü PKK sempatizanlarına ait "the Rojova Committees" adlı X hesabından sunulan görüntülerde "Erdoğan Effigy'nin (kukla) yaratıcılarından… Şimdi sizlere Erdoğan Pinata'yı sunuyoruz! Kürt özgürlük hareketinin tarihi direnişini kutlamak için İsveç'in Gothenburg kentinde belediye binası önünde toplandık. Kürdistan faşizmin mezarlığı olacak" ifadelerine yer verildi.

İSVEÇ POLİSİ SEYRETMEYE DEVAM EDİYOR

İsveç, ırkçı ve İslam düşmanı Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakma eylemleri ve terör örgütü sempatizanlarının toplanıp Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı hedef aldığı eylemlere yaptığı ev sahipliği dolayısıyla NATO kapısında Türkiye'nin onayını beklemeye devam ediyor. Türkiye'nin onay için şartı terör örgütüne verilen desteğin kesilmesi, PKK militanlarının iadesi ve provokatif eylemlerin engellenmesi olsa da İsveç polisi her gün yeni bir skandalı sadece seyretmeye devam ediyor.

BAHÇELİ'NİN BU SÖZLERİNİ PAYLAŞTILAR

Gothenburg'da çekilen skandal görüntüleri paylaşan terör destekçisi hesabın yayımladığı videoda, ayrıca Bahçeli'nin "İsveç PKK'nın Avrupa'daki mağarasıdır, Kandil dağı neyse Stockholm aynısıdır." Şeklindeki sözlerine yer verilirken Türk basınında "Mehmetçiği vuran silahlar İsveç'ten" şeklindeki manşetler gösterildi.

SKANDAL PROVOKASYONA ŞEHİTLERİ DE ALET ETTİLER

PKK destekçisi hesap bu kadarıyla da kalmadı ve terör örgütü PKK'nın katlettiği şehitlerimizin fotoğraflarına da videoda yer verdi.

PROVOKASYONUN İKİNCİ ADRESİ: ALMANYA

Türkiye Suriye ve Irak'ta terör örgütü mevzilerini hedef alırken dünya basını operasyonu dakika dakika takip etti. Alman Tagesschau gazetesi ise skandal bir habere imza attı ve Türkiye'ye ait toprakları haritada Kürt bölgesi olarak gösterdi.