Katil İsrail'den aldatma savaşı! İsrail askerlerinden önce yardım pozu ardından katliam! Filistinli Beşir Hacı’yı şehit ettiler

Soykırımcı İsrail, ABD ve Batı'nın kesintisiz desteği gölgesinde Gazze'de Müslümanlara yönelik sistematik bir katliam süreci yürütüyor. Gazze Şeridi’ni yoğun bombardımana tutan işgalci ordusu, kahpe bir algı operasyonuna imza attı. 79 yaşındaki Beşir Hacı isimli Filistinlinin fotoğraflarını paylaşarak, "Askerlerimiz savaşçı olmadan önce insandır. Gazze'nin kalbinde yardıma muhtaç yaşlı bir Filistinliye yardım ediyoruz" ifadeleriyle algı operasyonu yaptı. Fotoğrafları dünyaya servis eden katiller Hacı’yı kalleşçe sırtından vurarak şehit etti.

Giriş Tarihi 15 Kasım 2023, 02:46 Güncelleme 15 Kasım 2023, 04:50
Katil İsrail’den aldatma savaşı! İsrail askerlerinden önce yardım pozu ardından katliam! Filistinli Beşir Hacı’yı şehit ettiler

İÇİNDEKİLER

İşgalci İsrail Filistin topraklarında büyük bir katliama imza atıyor.

İsrail 7 Ekim'den bu yana dünya ile bağını kopardığı Gazze'de cami, okul, hastane, kilise ayırt etmeden fosfor bombalarıyla vuruyor.

12 BİNE YAKIN FİLİSTİNLİ KATLEDİLDİ
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana 11 bin 320 Filistinliyi katlettiği aktarılan açıklamada, katledilenlerin 4 bin 650'sinin çocuk, 3 bin 145'inin de kadın olduğu belirtildi.



Dünyadan tepkilerin çığ gibi büyüdüğü bu insanlık dramında ABD ve AB işgalcilere koşulsuz destek veriyor. Son olarak Siyonist İsrail ordusu, dünyadan gelen tepkiler üzerine kahpece bir algı operasyonu başlattı.

"YAŞLILARIN GÜVENİNİ SAĞLIYORUZ" REKLAMI YAPTI SONRA ÖLDÜRDÜ

İşgalci İsrail 'Yaşlıların güvenini sağlıyoruz' algısıyla fotoğraflarını servis ettiği Filistinli yaşlı adamı öldürdü.

Bir taraftan, Gazze'deki katliam Batı medyası tarafından gizlenirken diğer taraftan da işgalci İsrail ordusu sosyal medya başlattığı algı operasyonunda, 79 yaşındaki Beşir Hacı isimli Filistinlinin fotoğraflarını paylaşarak, "Askerlerimiz savaşçı olmadan önce insandır. Gazze'nin kalbinde yardıma muhtaç yaşlı bir Filistinliye yardım ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

SIRTINDAN VURDULAR
Filistinli yaşlı adamın yakınları sosyal medya üzerinden İsrail'in skandalını paylaştı.

Hacı'nın bir tanıdığı, "Zalimler ordusu, "Güvenli Koridor" olarak adlandırılan infaz koridorunda ihanete uğrayıp şehit oldu." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN