'Bob'coin: Türk düşmanı Senatör Bob Menendez'in yolsuzluk ağı açığa çıktı!

ABD'li Türk düşmanı Senatör Bob Menendez'in yolsuzluk ağı açığa çıktı. Rüşvet skandalında yeni bombalar ortaya çıktı. Şimdi de soğuk cüzdanla Bitcoin rüşveti aldığı anlaşıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2023 Güncelleme 26 Eylül 2023, 07:01
’Bob’coin: Türk düşmanı Senatör Bob Menendez’in yolsuzluk ağı açığa çıktı!

İÇİNDEKİLER

Menendez, Türkiye aleyhinde çalıştı. F-16 da dahil her projeyi engellemeye kalkıştı. Ama kirli planları elinde patladı. Rüşvet skandalında yeni bombaları ortaya çıktı.



40 Farklı ülkeden lobi çalışmaları için para aldı. Milyonlarca dolarlık rüşvetin soğuk cüzdanla teslim edilen Bitcoin olduğu vurgulandı.



TAMAMEN DUYGUSAL
Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalının boyutları her geçen tırmandı. Amerikan medyasının iddiasına göre Menendez eşi Nadine üzerinden 40 farklı ülkenin lobi çalışmalarına destek vermek için rüşvet aldı.

Külçe altınlar, nakit dolar ve son olarak soğuk cüzdanla teslim edilen Bitcoin'ler, Menendez ailesinin başını yaktı. Menendez'in suçlu bulunması halinde 45 yıl hapis cezasına çarptırılacağı vurgulandı.

İtirafçı olması halinde 10 yıl hapisle kurtulabileceği iddiası ortaya atıldı. New York Times skandalı, "Mercedes-Benz ve dolaplara gizlenmiş nakit rüşvetler, buz dağının görünen kısmı" diye yazdı. Bitcoin karşıtlığıyla bilinen Bob Menendez'in soğuk cüzdanla rüşvet alması da bir hayli ilginç karşılandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN