Alman medyasından övgü dolu sözler: Rus hava savunma sistemi Bayraktar TB2'ye karşı tamamen etkisiz

Ermenistan'a karşı Karabağ'da oyun değiştirici etken olan yerli ve milli Bayraktar TB2'ler şimdi de Rusya-Ukrayna savaşıyla gündemde. İki ülkenin silah ve askeri teçhizatlarının konu edildiği Alman televizyon kanalında sunucu, Bayraktar TB2'lerden övgüyle bahsetti. Alman sunucu, "Rus hava savunma sistemi, adından da anlaşılacağı üzere havadan gelecek tehditlere karşı bir savunma sistemi ama Bayraktar TB2'ye karşı tamamen etkisiz." dedi.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2022, 15:29 Güncelleme 26 Şubat 2022, 17:02
Alman medyasından övgü dolu sözler: Rus hava savunma sistemi Bayraktar TB2’ye karşı tamamen etkisiz

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ülkenin güneyindeki Herson şehrine giren Rus işgal konvoyunun Bayraktar TB2 SİHA'lar kullanılarak yok edildiğini duyurdu. Mesajda, "#Ukrayna Hava Kuvvetleri, Bayraktar TB2 SİHA'ları kullanarak Kherson şehrine giren Rus konvoyu etkisiz hale getirdi" denildi.


Rusya'nın Ukrayna'ya harekatı tüm dünyanın gündeminde. İki ülkenin silah ve askeri teçhizatlarının konu edildiği Alman televizyon kanalında sunucu, Bayraktar TB2'lerden övgüyle bahsetti.



Programda, Ukrayna'nın Kırım ilhakından bu yana askeri teçhizatını neredeyse iki katına çıkardığını, son olarak parasını çok özel bir silaha yatırdığından bahsedildi.

O sırada stüdyoda dev Bayraktar TB2 görülürken, sunucu 'Bir modelini incelemek için buraya getirdik. Ama yer darlığından gerçekte olduğu kadar büyük gösteremiyoruz.' ifadelerini kullandı.



RUS HAVA SAVUNMA SİSTEMİ BAYRAKTAR TB2'YE KARŞI TAMAMEN ETKİSİZ
Alman sunucu, "Rus hava savunma sistemi, adından da anlaşılacağı üzere havadan gelecek tehditlere karşı bir savunma sistemi ama Bayraktar TB2'ye karşı tamamen etkisiz." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN