İngiliz’in derdi Meghan’ın bebeği

Prens Harry yalnız başına Botswana’ya gitti. İngilizler bombayı patlattı: Meghan hamile olduğu için bu ziyarete katılmadı

Giriş Tarihi:
İngiliz’in derdi Meghan’ın bebeği
Meghan Markle, Prens Harry ile evlenerek tüm dünyanın gündemine girerken ABD'li oyuncu hakkında hamilelik iddiaları da ortaya atıldı. Harry önceki gün, Meghan ile ilk buluştuğu ülke olan Botswana'ya yalnız başına gidince İngiliz medyası "Kraliyet kuralları gereği hamile bir kadın gebeliğin ilk 6 haftasında yolculuk yapamaz. Meghan, Botswana'ya gitmediğine göre hamile" yorumunu yaptı. Bu iddialar yine medyada şu ifadelerle yalanlandı: "Prens Harry ve Meghan 20-27 Ekim'de Invictus Oyunları için Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda'ya gidecek. Meghan hamile olursa bu ziyareti yapamazlar. Onun için çift, çocuk hayallerini Ekim'den sonraya bırakıyor."
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.