Trump: Hazır ol Rusya, füzelerimiz geliyor!

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye askeri müdahale seçenekleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trump, Suriye'deki kimyasal saldırı sonrası artan Rusya gerginliğine ilişkin olarak "Hazırlan Rusya, bu füzeler gelecek, hepsi yeni ve akıllı füzeler. Kendi halkını ödlüren ve bundan zevk alan bir hayvanla ortak olmamalısın" dedi.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 11 Nisan 2018, 14:32
Trump: Hazır ol Rusya, füzelerimiz geliyor!

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye askeri müdahale seçenekleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"HAZIR OL RUSYA, ÇÜNKÜ FÜZELER GELECEK"

Trump Twitter'dan yaptığı açıklamada "Rusya Suriye'ye gönderilen her füzeyi, tüm füzeleri vurma yemini ediyor. Hazır ol Rusya, çünkü füzeler gelecek, güzel, yeni ve 'akıllı!' olacaklar. Kendi halkını katledip bundan zevk alan gazla öldüren hayvan ile ortak olmamalıydın" dedi

YORUM YAPMAMIŞTI

Bugün günün ilk saatlerinde Rusya'nın Lübnan Büyükelçisi, Suriye'ye yapılacak bir Amerikan saldırısında Rusya'nın ABD füzelerini ve füzelerin fırlatıldığı yerleri vuracağını söylemişti. Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov ise Rus Büyükelçisi'nin bu sözüyle ilgili yorum yapmamıştı.

Ayrıntılar geliyor...

İŞTE O TWEET;

RUSYA'DAN YANIT GELDİ!
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, resmi Facebook hesabından yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Trump'ın açıklamalarının ardından bir mesaj yayımlayarak, "Akıllı füzeler teröristlere doğru uçmalı." ifadelerini kullandı.