Trump korkuyor!

ABD’de yayınlanan bir kitapta, ABD Başkanı Trump’ın kızı Ivanka’nın gelecekte ‘başkan’ olacağı iddia edildi... Aynı kitapta, Trump’ın zehirlenmekten korktuğu için sadece hamburger yediğine dikkat çekildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2018 Güncelleme 05 Ocak 2018, 02:21
Trump korkuyor!

İÇİNDEKİLER

Gazeteci Michael Wolff'un 200'den fazla röportaj sonrasında derlediği Ateş ve Öfke: Trump'ın Beyaz Sarayı'nda Olanlar isimli kitap Trump ile ilgili pek çok iddiayı ortaya koyuyor. İşte o iddialardan bazıları:

RUSLAR'LA GÖRÜŞTÜ: Trump'ın eski başstratejisti Steve Bannon'ın, Donald Trump Jr'ın bir grup Rus yetkiliyle görüşmesini ihanet olarak yorumlaması. Bannon, "bu görüşmeler Amerika Birleşik Devletleri için bir skandaldır. Hiçbir Amerikalı'nın kabul etmeyeceği görüşmelerdir" dedi. Trump da, bu iddia nedeniyle Bannon'a tepki gösterdi. Trump, "Steve, Beyaz Saray'da çalıştığı sırada 'muhalefet partisi' diye adlandırdığı medyaya karşı savaşıyormuş gibi davranmasına rağmen, kendisini daha önemli biri gibi göstermek için aynı zamanda medyaya sahte bilgiler sızdırdı. En iyi yaptığı şey bu. Steve'le sadece birkaç kez birebir görüşme yaptık. Steve, birkaç zavallı insanı etkilemek için bilgi sızdırmak ve sahte kitaplar yazılması için yardımda bulunmaktan başka bir şey yapmadı. Bannon kovulduğu zaman sadece işini kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda aklını da kaybetti" ifadelerini kullandı.


Trump'ın temizlik görevlilerine yerdeki gömleklerini kaldırdığı için kızdığı, "Gömleğim yerdeyse, ben yerde olmasını istediğim içindir" şeklinde tepki gösterdiği de yer alıyor.

IVANKA GELİYOR:
Elbette bugün için Ivanka Trump'ın başkanlığı hayal gibi gelebilir. Ancak Donald Trump'ın da başkan olması hayal gibiydi. Baba ve oğul Bush gibi Trump'ın kızı da başkan olabilir. Bu konuda özel bir çalışma olduğu da biliniyor. Tabii Donald Trump, bugün için iddialarla ilgili konuşmak istemiyor. Bu da onun için doğal bir karar...

BÜYÜK ENDİŞE: ABD Başkanı Trump, zehirlenmekten çok korkuyor. O nedenle sürekli çizburger ve hamburger yiyen Trump, zehirlenmeye karşı özel bir ilacı da ceketinin cebinde tutuyor. İddialara göre Trump, bir falcının yıllar önce, 'zehirleneceksin' dediği için bu konuda panik yaşadığı belirtiliyor.