Yüzsüzler

Avusturya Türk düşmanlığını yine gösterdi. Türk bayrağını yasaklayan baskıcı hükümet havalimanında ‘Türkiye’ye gitmeyin’ mesajı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2016 Güncelleme 01 Ağustos 2016, 00:00
Yüzsüzler

İÇİNDEKİLER

Darbe girişiminin ardından Avrupa ülkeleri Haçlı zihniyeti altında toplandı. Türk düşmanlığını her fırsatta sergileyen Avusturya yine şaşırtmadı. PKK'lı teröristleri parlamentoya taşımakta sakınca görmeyen Avusturya, darbe sonrasında da demokrasiyi savunan Türklere baskılar yapmıştı. Türk bayrağı asmayı yasaklayan Avusturya hükümeti Türk düşmanlığını bir kez daha kustu.

AŞAĞILIK PROVOKASYON
Viyana Havalimanı'nda yetkililer bilgi akışının yapıldığı 7-8 metrelik bir tabelaya "Türkiye tatili Erdoğan'ı desteklemekten başka bir şey değil" cümlesi yazıldı. Saatlerce ekranda kalan yazıya büyük tepki gösterilince Avusturya Dışişleri Bakanlığı, tabeladaki yazıyı akşam saatlerinde kaldırttı.

BU İLK VAKALARI DEĞİL
Viyana'da yaşayan Soner Ş.. darbe girişiminin ardından evine Türk Bayrağı asmıştı. Ancak komşuları bayrak asan Türk gencini polise şikayet etti. Bunun üzerine Avusturya Dışişleri Bakanlığı Soner Ş'ye "Ülkene gitmekte özgürsün" mektubu yollamıştı.