Merkür Retrosu bomba gibi geldi! 23 Ağustos- 15 Eylül 2023 tarihlerinde etkili olacak! O burçlara şakır şakır para yağacak

Astroloji tutkunları, 3 hafta etkisi sürecek ve iletişimde karmaşıklıklara yol açacak Merkür retrosunun etkilerini deneyimlemek için heyecanla bekliyorlar. Astrologlar, bu dönemin 23 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında değişiklikler ve dikkat gerektiren durumları getireceğini vurguluyor. Peki, 23 Ağustos Merkür Retrosu Başak, Kova, Yay, Aslan, Boğa, Koç burcunu nasıl etkileyecek? Merkür Retrosu'nun burçlara etkisi neler 2023? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023, 14:34 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 14:34
Merkür Retrosu bomba gibi geldi! 23 Ağustos- 15 Eylül 2023 tarihlerinde etkili olacak! O burçlara şakır şakır para yağacak

İÇİNDEKİLER

Merkür gezegeninin geri hareket ettiği dönemler, astroloji takipçileri için her zaman merak uyandıran bir konu oluyor. Her yıl belirli dönemlerde gerçekleşen bu Merkür Retrosu, özellikle bazı burçları etkileyebildiği düşünülüyor. Şimdi ise herkesin dilinde olan soru: Merkür Retrosu hangi burçları etkileyecek? İşte detaylar...

2023 MERÜR RETROSU TARİHLERİ

2023 yılında ilk retro 20 Nisan-15 Mayıs arasında gerçekleşti. Bu dönemde Merkür Boğa burcunda geri hareket etti.

Yılın ikinci retrosu ise 23 Ağustos-15 Eylül arasında olacak. Bu kez de Merkür Başak burcunda gerileyecek.

2023'ün son retrosu da 12 Aralık'ta başlayacak. Bu tarihte Merkür'ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar sürecek.

MERKÜR RETROSUNDA NELER OLUR?

Astrologlara göre; Merkür Retrosu özellikle ilişkiler, ortaklıklar, imza gerektiren durumlar, estetik ve güzellikle ilgili konularda ekstra dikkatli olunması gereken zamanlar.

Bu dönemde iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir.

23 AĞUSTOS MERKÜR RETOSU'NDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

KOÇ
Beklemediğiniz birtakım tutumlar sergileyebilirsiniz ancak cesaretiniz artacak.
Pişmanlık ya da geri adım atma ihtiyacı hiçbir şekilde hissetmeyebilirsiniz.

BOĞA
Duygusal hanenizde oluşacak olaylar sizleri derinden etkileyebilir ancak sonrasında olayların gördüğünüzden daha yüzeysel olduğunu fark edebilirsiniz.



İKİZLER
Aşk konuları ile meşgul olmak isteyebilirsiniz.
Özellikle aşk hanenizde olacak birtakım gelişmelerle beraber işinize tam olarak konsantre olamayabilirsiniz.

YENGEÇ
İkili ilişkiler konusunda aradığınızı tam anlamı ile bulamıyor olsanız da iletişim yetenekleriniz ve çözüm odaklı oluşunuz ilerleyen günlerde netliği getirecektir.

ASLAN
Üzerinize uymayan, sizin parçanız olmayan alışkanlıkları kabul görmek için edinme potansiyeliniz vardı ancak farkındalıklarla bundan uzaklaşabilirsiniz.



BAŞAK
Bugünlerde hayatınızda bazı kararlar almanız gerektiğini hissetseniz de netlik için yeterli veriniz olmayabilir ve düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

TERAZİ
Geleceğe dair planlarınızın çizelgesini yapmak için uygun bir gündesiniz. Harekete geçmek yerine yeterli bir plan oluşturup başarıyı kendinize çekebilirsiniz.

AKREP
Duygusal konularda sizden beklenenden farklı bir tutum sergileyebilirsiniz.
Toksik ilişkisi olan Akrep'ler yürümeyen ilişkiyi bitirecek güç ve cesarete sahip olabilirler.



YAY
Duyguları esas olarak görebilir ve kendinizi dinlemeyi seçebilirsiniz.
İsteklerinize giden yolda destek görmeden başarılı olabileceğinize dair inancınız artabilir.

OĞLAK
Detaylara önem verme yeteneğiniz sayesinde iş arkadaşlarınız destek isteyebilir, onların göremediği detayları görmeniz için işleri ile ilgilenmenizi rica edebilirler.

KOVA
Aşk konusunda kendinizi oldukça şanslı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Partnerinizle ilişkinizde seviye atlamak ya da bir şeyleri netleştirmek için uygun bir gün.

BALIK
Sabır göstermeniz gereken konularda kendinizin farkında olacak ve bilinçli seçimler yapabileceksiniz.
Duygusal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebilirsiniz.