Kocaeli ve Adana'da başıboş köpek dehşeti!

Başıboş köpekler, Kocaeli ve Adana’da dehşet saçtı. 72 yaşındaki çoban Mustafa Koç baş, boyun ve sol kolundan, 4 yaşındaki Asel Uğraş ise bacağından yaralandı. Başıboş köpek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2024 Güncelleme 15 Nisan 2024, 07:00
Kocaeli ve Adana’da başıboş köpek dehşeti!

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Körfez'deki kırsal bölgede başıboş bir köpek, koyunlara çobanlık yapan Mustafa Koç'a (72) saldırdı. Talihsiz adam, elindeki sopayla kurtulmaya çalıştı. Yanındaki çoban köpeği ise saldırgan köpeği uzaklaştırdı. Koç, baş ve boyun bölgeleri ile sol kolundan yaralandı. Pansuman yapılan Mustafa Koç, tedavisinin ardından taburcu edildi. "Önce koyunlara saldırdı. Elimdeki sopayı görünce bana saldırdı" dedi.

ZİYARETTEN DÖNÜYORDU
Adana Seyhan'da ise Asel Uğraş (4), geçen cuma ailesi ile bayram ziyaretinden döndüğü sırada sokakta Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Çevredekilerin müdahalesi ile kurtarılan Asel, hastaneye kaldırıldı. Bacağından yaralanan Asel'in tedavisi sürerken, ekipler köpeği sahibi Sedat E'yi gözaltına aldı. Köpeğin kendisine ait olduğunu ancak 1 ay önce Mümik K.'ye teslim ettiğini iddia etti. Mümin K. de gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN