Fenerbahçe'de tarihi gün

17.00’de başlayacak genel kurulda başta ligden çekilme ve Süper Kupa maç-ı na çıkmama olmak üzere çok sayıda eylem üyelerin oyuna sunulacak. Genel kuruldan yetki çıkması durumunda tüm gözler Başkan Ali Koç ve yönetim kurulunda olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2024 Güncelleme 02 Nisan 2024, 07:01
Fenerbahçe’de tarihi gün

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bugün tarihi bir genel kurulun heyecanını yaşayacak. Başkan Ali Koç'un 19 Mart'ta duyurusunu yaptığı genel kurul çok önemli gündemleri görüşmek ve tartışmak üzere Ülker Stadı'nda toplanacak. Trabzonspor maçında çıkan olaylar sonrasında sert kararları gündemine alan Fenerbahçe yönetimi olası eylemleri üyelerin oylamasına sunacak.

GECE YARISINI GEÇECEK!
Genel kurulun ana gündeminde başta Süper Lig'den çekilme ve Süper Kupa maçına çıkmamak olacak. Yapılacak oylama sonrasında yönetime yetki verilirse tüm gözler Başkan Koç'ta olacak. Genel kurul toplantısı saat 17.00'de başlayacak. Toplantı yarın çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Nisan'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Kulüpten gelen bilgilere göre ekonomik ve sportif olarak ağır sonuçlar doğuracak olmasından dolayı Süper Lig'den çekilme çok düşük bir ihtimal olarak duruyor. Ancak 7 Nisan'daki Süper Kupa maçına çıkılmaması yönünde karar alınabileceği belirtiliyor. Genel kurulda çok sayıda üye konuşma yapacağı için oylamanın gece yarısını geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İKİNCİ HARRINGTON!
Fenerbahçe camiası "İsyan bayrağını" açacağı bir genel kurul yaşayacak. Yıllardır yaşadıklarının muhasebesini bu kongrede yapıp bundan sonra olacaklara izin vermemek adına bir hareket planı gerçekleştirecekler. Aslında ikinci "Harrington Kupası" maçını çıkıyorlar. Birkaçı hariç tüm kulüplerin seyrettiği, adaletine güvenmedikleri, liyakatına inanmadıkları futbol ortamını değiştirmek adına bayrağı önce Fenerbahçe taşıyacak. İlk defa Fenerbahçe taraftarının önceliği şampiyonluk değil değişim oldu. Dolayısıyla yönetim üstündeki kazanma baskısını kaldırıp kulübün haklarının savunulması adına yetki verecekler. Gürcan Bilgiç

BİR ŞEY YAPMAMA İHTİMALİMİZ YOK
Fenerbahçe kulübünden Başkan Ali Koç'un teknik heyet ve futbolcularla yaptığı görüşmenin detayları paylaşıldı. Yapılan açıklamada, "Fenerbahçe takımına yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyleyen oyuncular, takım olarak Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini ilettiler" ifadesini kullanıldı. Başkan Ali Koç'un ise buna karşın, "Takımın karakterli, duruşu olan ve aidiyeti yüksek tavrı için sizlerle gurur duyuyorum. Ancak 2 Nisan tarihinde alınacak kararlar doğrultusunda hiçbir şey yapmama gibi bir durum ihtimal dahilinde değildir" dediği kaydedildi.

TÜM GERÇEKLERİ YİNE TAKVİM YAZDI
Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik direktör İsmail Kartal'ın lige devam etme yönünde karar aldığını tüm Türkiye TAKVİM'in manşetleri sayesinde öğrendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN