Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni yıldızı Naz Elmas paylaştı! Sosyal medya yıkıldı! İşte o kare...

Atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın çekimlerine start verildi. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan Burak Sergen ile Naz Elmas da dün 'EDHO' setindeydi. Elmas'ın yayınladığı kare EDHO fanlarını heyecanlandırdı... İşte Naz Elmas'ın paylaştığı o kare ve 5 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2019 Güncelleme 05 Eylül 2019, 07:51
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni yıldızı Naz Elmas paylaştı! Sosyal medya yıkıldı! İşte o kare...

İÇİNDEKİLER

MUHTEŞEM BULUŞMA
Atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın çekimlerine start verildi. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan Burak Sergen ile Naz Elmas da dün 'EDHO' setindeydi.

İkili, dizinin başrolü Oktay Kaynarca ile sette böyle poz verdi. Güzel oyuncu, efsane buluşmayı sosyal medyada paylaştı. Elmas'ın yayınladığı bu kare 'EDHO' fanlarını heyecanlandırdı...


DÖRTNALA START
Yeni
sezonda da milyonları atv ekranına kilitleyecek olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin çekimlerine önceki gün başlandı. Hilal Altınbilek, Adana'daki sette renkli karelere imza attı. Güzel oyuncu, çekim arasında çiftlikteki atlarla böyle poz verip hayvan sevgisini gözler önüne serdi.


MAĞAZA KAPATTI
Bülent Ersoy, Bodrum'da para saçıyor. Bodrum'da malikane alan Diva, önceki akşam da Türkbükü'nde bir mağazada 10 bin liralık kıyafet alışverişi yaptı. Ersoy, daha sonra Atılay Balık'ta da ziyafet çekti.


AFİŞİ HALK SEÇTİ
Halter sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin afişini halk sosyal medyada seçti. Çekimleri devam eden filmin afişinde ise "Başarıya giden yolda tüm Türkiye arkanda" mesajı veriliyor.


SÜRPRİZ YAPTI
Başarılı sanatçı Ayla Çelik, 'Daha Bi Aşık' albümü öncesi yaptığı sürprizi sevenleriyle buluşturdu. "Her sabah daha bi' aşık uyandığınız kim varsa, onunla fotoğrafınızı gönderin" diyen Çelik, gelen tüm kareleri sosyal medyada paylaştı.


KİMSE BİLMEZ SALIYI SALLADI
Yaz sezonuna damga vuran atv'deki 'Kimse Bilmez' dizisi, kural bozmadı. Her Salı, zirveye demir atan dizi, önceki akşam da aynı saatteki rakiplerini geride bırakmayı başardı.
Sevilen dizi, 12. bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 100 program arasında en çok izlenen yapım oldu. Önceki akşamki bölüme Ali ile Sevda'nın düğün sahnesi damga vurdu.



AİLE BOYU NEŞE
Güzel
oyuncu Şükran Ovalı ile Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, önceki gün kızları ile İstinyePark'taydı. Geride bıraktığımız haftaya kadar 1 yaşındaki Mihran Ela'nın yüzünü gizleyen çift, artık aile pozu vermekten çekinmiyor.



BU TARZ EMİNA
Kısa
bir süre önce yeni evine taşınan Emina Jahovic, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Sırp şarkıcı, her zamanki gibi şıklığı ve güzelliğiyle tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.


SANAT AŞIKLARI
Mutlu
evlilikleriyle parmak ısırtan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, önceki akşam Contemporary İstanbul'daki açılış davetine katıldı. Ünlü çift, her zamanki gibi mütevazı halleriyle takdir topladı...


SERENAY STYLE
Şık
tarzıyla beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, önceki gün şaşırttı. Bir alışveriş merkezinde hayranıyla fotoğraf çektiren oyuncunun kısa taytı ve kabadayı duruşu sosyal medyada dalga konusu oldu.


DEMİRER AVLANDI
Bozcaada'da
yaşayan Ata Demirer, önceki gün yine deniz üstündeydi. Teknesiyle Ege'ye açılan ünlü komedyen, kahvaltı hazırladığı sırada bir arkadaşının objektifine böyle yakalandı.


ADRENALİN SİMGESİ
Popçu Simge'nin
Gümüldür'deki aksiyon dolu tatili tam gaz sürüyor. Karavan kampında kalan güzel şarkıcı, önceki gün de ormandaki parkurda ter döktü. Popçu, zip line yapıp iki ağaç arasındaki ağda yürüdü.


MASALDA MUTSUZ SON
Sinan Akçıl'la Burcu Kıratlı'nın
arasındaki ipler koptu. 9 aylık evliliklerini bitirme kararı alan ünlü çiftin, yarın boşanacağı öğrenildi. Aşklarını masala benzeten ikili, evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirecek.