Portekiz'de gündem Rafa Silva! "Sergen Yalçın'ı bahane ediyor"

Beşiktaş’ta Portekizli yıldız Rafa Silva’nın kadro dışı durumu ve geleceğiyle ilgili tartışmalar devam ederken, Portekiz basınından dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların son haftalarda kadroya almadığı tecrübeli futbolcu için ülkesinden gelen haberler gündeme bomba gibi düştü.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Portekiz'de gündem Rafa Silva! "Sergen Yalçın'ı bahane ediyor"

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Rafa Silva yine maç kadrosuna dahil edilmedi. Son dört gündür takımla birlikte çalışan Portekizli oyuncu, buna rağmen teknik direktör Sergen Yalçın tarafından maç kadrosuna alınmadı. Rafa Silva, ligde Antalyaspor, Samsunspor ve Fatih Karagümrük maçlarının ardından Gaziantep mücadelesinde de forma giyemedi.

Rafa Silva (AA)Rafa Silva (AA)

SON MAÇINI FENERBAHÇE DERBİSİNDE OYNADI

32 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş formasıyla son olarak Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkmıştı. Bu maçın ardından kadroya dahil edilmeyen Portekizli yıldızın durumu, camiada belirsizliğini koruyor.

Rafa Silva (AA)Rafa Silva (AA)

PORTİKİZ BASININDAN ÇARPICI İDDİA

Portekiz basınından Record, Rafa Silva'nın Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili kararını çoktan verdiğini yazdı. Haberde, yıldız futbolcunun yeniden eski kulübü Benfica'ya dönmek istediği vurgulandı. Record, "Rafa, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan bağımsız olarak Benfica'ya gitmek istiyor. Teknik direktörü ise sadece bahane olarak öne sürüyor." ifadelerini kullandı.

Rafa Silva (AA)Rafa Silva (AA)

SÖZLEŞMESİ 2027'YE KADAR SÜRÜYOR

Beşiktaş ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rafa Silva'nın devre arasında takımdan ayrılması ihtimali Portekiz basınında da güçlü şekilde ifade ediliyor. Siyah-beyazlı takımda kadroya alınmayan yıldız futbolcunun transfer sürecinin önümüzdeki günlerde hız kazanması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN