Fernandes'in bileti kesildi!

Beşiktaş yönetimi, kulübü UEFA’ya şikayet eden, davet yapılmasına rağmen iki kez görüşmeye gelmeyip ülkeyi terk eden Manuel Fernandes’le yolları ayıracak

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 10:26
Fernandes’in bileti kesildi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yönetimi, takımın maestrosu Manuel Fernandes'le yollarını ayırma kararı aldı. Performansından memnun olunmasına karşın siyah-beyazlı yönetimi bu kararı almaya iten sebepleri sizlere sıralayalım:

Bilindiği gibi Portekizli oyuncu geçtiğimiz günlerde alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle siyah-beyazlı kulübü UEFA'ya şikayet etmişti. Bunun üzerine yönetim Fernandes'le görüşmek için bu futbolcuyu iki kez kulübe davet etti. Ancak bu görüşmelere katılmayan 26 yaşındaki futbolcu, sakatlığı bulunduğu için forma giymediği Trabzonspor maçının öncesinde de ülkesine gitmişti.

Yönetim, hem kulübü şikayet etmesi hem de görüşme davetlerini geri çevirmesi nedeniyle Fernandes'in biletini kesti. Siyah-beyazlı yöneticiler, "Çok zor bir dönemdeyiz. Biz göreve sorunları çözmek için geldik. Herkesten anlayış bekliyoruz. Her zaman elimizde sihirli değnek olmadığını vurguladık.

'SANKİ TİCARET!'

Beşiktaş'ı şikayet eden bir futbolcu anlayışını da kabul etmemiz mümkün değil. Bu tip şeyler ticarette olur. Ticarette bile oturup anlaşılabilir. Ama Fernandes bizimle görüşmeye bile gelmedi. Artık bu formayı taşıması camiamıza yakışmaz" dediler.