Kartal'dan Portekiz paketi

Siyah-Beyazlı yönetim, Fernandes'i 15 milyon, Q7'yi ise 10 milyon Euro'yu bulduğu an satacak. Takımda yer alan diğer Portekizli isimler de satış listesinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2012 Güncelleme 11 Nisan 2012, 01:48
Kartal’dan Portekiz paketi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta içinde bulunulan ekonomik dar boğazdan çıkmak ve önümüzdeki sezon öncesi yeniden yapılanmak isteyen yönetim, Fernandes ve Quaresma da dahil olmak üzere sezon sonunda takımdaki Portekizli oyuncular için gelecek tekliflerdi değerlendirmeye alacak.

FİYATLARI BELİRLENDİ!
Portekizli oyuncuların menajeri Jorge Mendes'le yeniden temasa geçen yönetim, Fernandes, Quaresma, Almeida, Simao, Sidnei gibi oyuncular için sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye alacaklarını belirtti. Portekiz Milli Takımı'nın EURO 2012'de olmasını fırsat bilen Siyah- Beyazlılar, şampiyona sonrası oyuncuları daha farklı fiyatlara satmayı planlıyor. Yönetimin Manuel Fernandes için aklında olan rakamın 15, Quaresma içinse 10 milyon Euro olduğu kaydedildi. Diğer isimler içinse gelen teklifler üzerinden bir değerlendirme yapılacak.

ÖDEMELER VE TRANSFERE GİDECEK
Beşiktaş yönetiminin gelecek parayı, kalan oyuncuların ödemelerine ve önümüzdeki sezonun yeniden yapılandırılacak kadrosu için tranfserlere ayırması bekleniyor.

ALPER VE MORALES SESLERİ
Siyah-Beyazlılar'ın Almanya ikinci lig takımlarından Aachen'dan forvet Alper Uludağ ile anlaştığı öğrenildi. Menajerler ise İspanyol ekibi Santander'in 23 yaşındaki orta sahası Gonzales Morales'i teklif

EURO 2012 BEKLENECEK
Portekizli oyuncuları elden çıkarmayı planlayan Beşiktaş, Portekiz'in EURO 2012'deki maçlarının bitmesini bekleyecek.