O hakem 4 yıl sonra Beşiktaş maçında

15 Eylül 2007'de oynanan ve 0 - 0 sona eren Ankaraspor - Beşiktaş maçında Beşiktaş'ın attığı golü topa elle müdahale edildiği gerekçesiyle iptal ederek yanlış bir karara imza atan Adil Sinem, 4 yıl aradan sonra ilk kez bir Beşiktaş maçını yönetecek.

Giriş Tarihi 19 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 19 Eylül 2011, 13:01
O hakem 4 yıl sonra Beşiktaş maçında

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta oynanacak maçların hakemlerini açıkladı. MHK'nin açıkladığı hakemler arasında bir ismin atandığı maç oldukça dikkat çekiyor. Bursaspor - Beşiktaş maçında yardımcı hakem olarak görev alacak olan Adil Sinem tam 4 yıl sonra siyah beyazlı takımın oynayacağı bir müsabakada bayrak sallayacak!

İPTAL EDİLEN GOL ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Adil Sinem 15 Eylül 2007'de oynanan ve 0 - 0 sona eren Ankaraspor - Beşiktaş maçında görev almış ve verdiği kararla siyah beyazlıların tepkisini çekmişti. 90+3'te Tello'nun ortasında, Ankaraspor kalecisi Senecky topu elinden kaçırmış ve meşin yuvarlak ağlara gitmişti. Ancak yardımcı hakem Adil Sinem'in uyarısıyla orta hakem Vedat Yüksel, pozisyonda Nobre'nin topa elle müdahale ettiği iddiası ile golü vermeyince ortalık karışmıştı. Pozisyonda Nobre'nin topa herhangi bir şekilde müdahalesinin olmadığı açık bir şekilde belli olmasına rağmen hakemin golü iptal etmesi uzun süre konuşulmuş ve o tarihten bu yana Adil Sinem hiçbir Beşiktaş maçında görev almamıştı.

Adil Sinem'in, Bursaspor - Beşiktaş maçı gibi gerilimi yüksek bir karşılaşmaya atanması tartışmaları da beraberinde getirdi.

22 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak maçın orta hakemi Yunus Yıldırım. Yıldırım'ın Adil Sinem dışındaki diğer yardımcısı olarak ise Nihat Mızrak görev alacak. Karşılaşmanın 4. hakemi İlker Meral.