Scolari bombası

Brezilyalı hoca kulüp yemeğinde, "Sabrım kalmadı, parasızlık yüzünden oyuncuları motive edemiyorum" dedi. Yöneticiler sinirden masayı dağıttı.

Giriş Tarihi 08 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 08 Mart 2011, 08:41
Scolari bombası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta teknik direktör Schuster'in durumu belirsizliğini korurken, adı bir kez daha ön plana çıkan Scolari'nin ülkesinde yaşadığı son olay, gündeme bomba gibi düştü. Brezilya'nın Folha gazetesi, Palmeiras'ın içinde bulunduğu maddi sıkıntının Scolari'nin sabrını taşırdığını yazdı. Türkiye'den teklif alan Scolari'nin, Palmeiras yönetimiyle yediği yemek sırasında, "Sabrım taştı, kimse maaşını alamıyor. Para sıkıntısı futbolcuların gözlerinden değil, dillerinden de okuyorum. Yoruldum artık" dediğini iddia etti.

Sinirlendi ve mekanı terk etti

Scolari'nin bu sert tavrının ardından, yemekte bulunan Palmeiras'lı bir yöneticinin sinirle ayağa kalkarak, "Türkiye'ye gitmek için bahaneler bulma!" diyerek masanın üstündeki çatal-bıçakları yere fırlattığı belirtildi. Scolari'nin de yöneticiden gelen bu tepki üzerine mekanı terk ettiği öğrenildi. Bu arada Record gazetesi de yaşanan bu olayların, Brezilyalı hocanın Palmeiras'la bağlarını tamamen kopardığı anlamına geldiğini ve Scolari'nin Beşiktaş'ın başına geçeceğini yazdı.