Schuster'in ağzını burnunu kırardım

"10 dakika oynadığım maçtan sonra Schuster üzerime yürüdü, beni itti, küfür etti... Eğer eski Fatih olsaydım onun ağzını burnunu kırardım..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2011 Güncelleme 21 Ocak 2011, 08:28
Schuster’in ağzını burnunu kırardım

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sezon başında Rusya'nın Rubin Kazan takımından büyük umutlarla alınan, ancak teknik direktör Schuster'le yıldızı bir türlü barışmayınca devre arasında Ankaragücü'ne giden milli futbolcu Fatih Tekke, açtı ağzını yumdu gözünü. Alman teknik adam hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Fatih Tekke, Siyah-Beyazlı takımda yaşadıklarını samimi bir dille anlattı.

Sivas maçı sonrası yaptıkları şaka gibiydi
Schuster, Sivasspor maçı sonrası yaşadıkları tartışmaya değinen Tekke, "Sakatlıktan çıkıp, 10 dakika oynadım. Sivaslı arkadaşlarla konuştum. Ardından Schuster beni soyunma odasında yanına çağırdı. 'Ne yaptığını sanıyorsun' diyerek küfür etti. Şaka gibiydi. Eski Tekke olsam ağzını burnunu kırardım" dedi.

Adalı'yı, Schuster için defalarca kez uyardım
Schuster'in iyi niyetli bir insan olmadığını belirten Tekke, "Oyuncular arasında ayrım yapıyor. Kendi getirttiği ya da menajerlerini tanıdığı isimlerle diğerlerine yaklaşımı arasında fark var. Bunu Serdal Adalı'ya da söyledim. Ama, Schuster'in etkinliği artıyor. Umarım, bu güvenin sonu hüsran olmaz" diye konuştu.

Ben youtube'dan takip edilecek adam mıyım!
Schuster'in ilk günden beri kendisine tepkili olduğunu ifade eden Tekke, "Basına, benim için 'Gözlerinde ışık göremiyorum' demiş. Benim farkımda değildi ki ışık görsün. Bir gün yardımcısı yanıma gelip, bana, 'Seni youtube'dan izledim. İyi topçuymuşsun' dedi. Ben youtube topçusu muyum! Yazık!" dedi.



Fatih DOĞAN