Haziran'dan sonra yok

Beşiktaş'ın İspanyol kondisyoneri Cascallana'nın oğlu Manuel Cascallana, Bobo gerçeklerini açıkladı..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2011 Güncelleme 14 Ocak 2011, 02:33
Haziran’dan sonra yok

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster ile arasının bozuk olduğu ve takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu iddia edilen Brezilyalı golcü Bobo'nun sezon sonuna kadar hiçbir yere gitmeyeceği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın İspanyol kondisyoneri Carlos Cascallana'nın oğlu Mauel Cascallana sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabında yazdığı iletide, "Bobo ile Schuster arasında hiç bir sorun yok. Bobo, Haziran'a kadar Beşiktaş'ta kalacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sezon bittikten sonra yaşanacakları ise hep birlikte göreceğiz. Bobo, fantastik bir futbolcu. Schuster de aptal değil. Onu şu anda göndermeyecektir" ifadelerini kullandı.

ÇOK PARA İSTİYOR
Twitter'daki takipçilerinin "Neden hala imzalamadı" sorusuna ise, "Tek sorun para. Bobo, çok fazla para istiyor. Bobo şu anda 1.7 milyon Euro alıyor ve yaklaşık 3 milyon Euro istiyor. Beşiktaş yönetimi ise o kadar yüksek bir ücret vermeye yanaşmıyor. Kahrolası para!" yanıtını verdi.

FERRARI ZOR OYNAR
Kendisine Ferrari'yle ilgili olarak yöneltilen "Bu sezon oynayacak mı?" şeklindeki soruya ise, "Ferrari'nin sakatlığı hala geçmiş değil. Hala sakatlığı var. Takımda kalmaya devam edecek, ama forma şansı bulabilir mi orası biraz şüpheli. Sivok, Simao, Fernandes, Guti, Quaresma, Almeida'yla birlikte 6 yabancı ediyor zaten" diye karşılık verdi.