"F.Bahçe'den üzülerek ayrıldım"

Bir süre önce Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'ndan beklenmedik bir şekilde ayrılan WNBA patentli ünlü oyuncu Penny Taylor, Türkiye'yi terk etmesinden sonra ilk kez konuştu.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 24 Ocak 2011, 15:51
F.Bahçe’den üzülerek ayrıldım

İÇİNDEKİLER

Avustralya asıllı ABD vatandaşı olan Taylor, Melbourne'de yaptığı açıklamada bir aile üyesinin yaşadığı sağlık sorunları dahil olmak üzere yaşadığı kişisel problemlerden dolayı basketbol kariyerini bir süreliğine askıya almaya karar verdiğini ve bu yüzden Fenerbahçe'den ayrıldığını belirtti.

"BASKETBOL ARTIK İKİNCİ PLANDA"

Taylor, "Fenerbahçe gibi müthiş coşkulu taraftarlara sahip köklü ve gururlu bir kulüpte oynamayı çok sevmiştim. Fenerbahçe formasını giydiğim dönemi her zaman büyük bir keyifle anımsayacağım. Kulüpten ayrılma nedenim tamamen kişisel hayatımda yaşadığım bazı sorunlar ve bu sorunları çözmek zorunda oluşum. Şu anda basketbol benim için birinci planda olmaması gerekiyor ve bu yüzden böyle bir karar aldım" dedi. Hürriyet'in haberine göre, Taylor, Fenerbahçe'ye ve takım arkadaşlarına sezonun kalan kısmında verecekleri zorlu mücadele için başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.