Daniel Güiza'ya talip var!

Giriş Tarihi 07 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 07 Haziran 2011, 12:14
Daniel Güiza’ya talip var!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin kronik sorunlarından biri haline gelen, bu yıl şampiyonluğa Buca maçındaki "Sihirli" dokunuşuyla katkı yapsa da takımdan ayrılması beklenen İspanyol golcü Daniel Güiza'ya eski kulübü kucak açtı.

İspanyol Marca gazetesi, La Liga ekiplerinden Mallorca'nın teknik direktörü Michael Laudrup'un yardımcısı Miguel Angel Nadal, Fenerbahçe'nin golcüsünü kadrosunda görmekten çokmemnun olacaklarını ifade etti. Aynı zamanda yeğeni olan ünlü tenisçi Rafael Nadal'ı izlemek izin Paris'te bulunan teknik adam, burada verdiği demeçte Güiza'ya övgü yağdırdı.

14 MİLYON EURO KAZANDIRMIŞTI

Mallorca'nın en büyük eksiğinin hücum hattında olduğunu dile getiren Miguel Angel Nadal, "Güiza gibi bir golcüyü takımda görmekten büyük mutluluk duyarız. Ancak burada son kararı sportif direktörümüz Lorenzo Serra Ferrer ile birlikte teknik patronumuz Michael Laudrup verecek. İki taraf da Güiza'nınMallorca'lı olmasına sıcak bakarsa, bence bu 2 taraf için de güzel bir karar olur. Güiza'nın Mallorca'ya dönmek istemesi bizim için de büyük bir keyif." ifadelerini kullandı.

Mallorca'da 2007-2008 sezonunda 27 golle gol kralı olduktan sonra 14milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olan 30 yaşındaki Güiza, Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 62 Süper Lig maçında 23 gole imza koymuştu.