Çılgın teklif 220 milyon €

Barcelona'nın usta teknik adamını milli takımın başına getirmek isteyen Katar Federasyonu, 11 yıl için 220 milyon Euro teklif etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2011 Güncelleme 07 Mart 2011, 15:21
Çılgın teklif 220 milyon €

İÇİNDEKİLER

Oynadığı futbolla adı 'Uzay Takımı'na çıkan Barcelona'nın teknik direktörü Pep Guardiola birçok kulübün rüyalarını süslüyor. Son yıllarda futbola büyük yatırım yapan Katar Federasyonu, genç hocanın kapısını inanılması güç bir teklifle çaldı.

İNANILMAZ!..
İspanya' nın en ciddi yayın organlarından biri olan El Mundo Deportivo'nun haberine göre Guardiola'ya Katar'lı yetkililer tam 11 yıllık bir sözleşme teklif etti. Fakat asıl inanılmaz olan Guardiola'ya teklif edilen para...

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI
El Mundo Deportivo'ya göre Katar Federasyonu, başarılı teknik adamı ikna etmek için yıllık 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Bu inanılmaz teklif sadece İspanya'da değil, tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.

NE YANIT VERECEK?
Barcelona'ya büyük başarılar yaşatan Guardiola'nın bu çılgın teklife nasıl yanıt vereceği de merakla bekleniyor. Sezon sonunda Barcelona ile sözeşmesini uzatmasına kesin gözüyle bakılan genç hocanın, Katar'dan 1 yılda alacağı parayı belki de tüm kariyeri boyunca kazanamayacağı konuşuluyor.

AİLESİNE SORACAK
Pep Guardiola'nın konuyu ailesiyle görüştükten sonra Katar Federasyonu'na kesin yanıtını
vermesi bekleniyor.