Üzümün kırmızısı çayın yeşili
Kalbinizin 'iyi' olmasını istiyorsanız; her gün bir diş sarımsak, haftada üç gün kuru fasulye ve nohut yiyin. Çayın yeşilini, üzümün kırmızısını tercih edin
Her gün 1 diş sarımsak: Sarımsak; damar içinde pıhtılaşmayı engelleyerek, kalp hastalıkları riskini azaltır.
Balıktan şaşmayın: Balık ve balık yağı, damar içi tıkanıklarının azalmasında etkindir.
Ceviz, fındık, badem: Yüksek antioksidan özelliği olan omega-3 ve E vitamini ile magnezyum ve posa da içerir.
Çayın yeşili makbul: Yeşil çayda bulunan polifenoller, kalp hastalıklarının engellenmesinde etkili oluyor.
Kırmızı üzüm: Özellikle çekirdeklisi yenmeli.