Adım adım dev finale

Kupada son 16 eşleşmeleri dün belli oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray, Beşiktaş ile Trabzonspor’a göre daha kolay bir kura çekti. F.Bahçe, İstanbulspor ile eşleşirken, G.Saray'ın rakibi Bucaspor oldu. Beşiktaş, Osmanlıspor Trabzonspor ise Konyaspor ile mücadele edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2017 Güncelleme 16 Aralık 2017, 00:35
Adım adım dev finale

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 eşleşmeleri dün çekilen kuralar sonucunda belli oldu... Riva'daki kura çekiminde Fenerbahçe ve Galatasaray, Beşiktaş ile Trabzonspor'a göre daha kolay bir kura çekti... Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, bir önceki turda Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor'u kupanın dışında bırakan TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor ile eşleşti.

​ASLAN'IN RAKİBİ 2. LİG EKİBİ BUCA
Galatasaray ise, son 16 turunda İzmir temsilcisi Bucaspor ile eşleşti. 2. Lig temsilcisi Buca, bir önceki turda Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'u kupanın dışına iterek büyük bir sürprize imza atmıştı.

​TRABZONSPOR'A SON ŞAMPİYON

Beşiktaş ise Süper Lig ekibi Osmanlı'nın rakibi oldu. Trabzon, kupanın son şampiyonu Konyaspor ile eşleşti. Kupada ilk maçlar 26-27 ve 28 Aralık, rövanşları ise 16-17 ve 18 Ocak'ta oynanacak.