"O şampiyonluğu yedirmeyiz"

Trabzonsporlu Tolga Zengin, 'şike sürecinin' çok uzadığını belirtip, üstü kapalı TFF'yi eleştirdi.

Giriş Tarihi 15 Kasım 2012, 00:00 Güncelleme 15 Kasım 2012, 10:32
O şampiyonluğu yedirmeyiz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin, 2010-11 sezonunun şampiyonu olarak kendileri gördüklerini söyledi. Radyospor'a açıklamalarda bulunan tecrübeli file bekçisi, "Hasret kaldığımız şeyler var. Haksızlıklara uğradık. Biz güçlü olacağız. Bu başarılarımızı, hakkımızı kimseye vermeyeceğiz" dedi. 'Futbolda Şike' operasyonu sonrası sürecin çok uzadığını kaydeden Tolga, "Kupasında falan değiliz. Bizim vicdanımız rahat. Biz o senenin şampiyonu olarak görüyoruz kendimizi. Onlar da (Fenerbahçe) kendilerini şampiyon olarak görebilir. Ben olayın hakkında, hukukundayım" diye konuştu. AİHM'e neden gittiklerini anlamadığını da dile getiren başarılı kaleci, "Başkalarından medet ummaya başladık. Bizi bu noktaya getirenlerde sıkıntı aramak lazım" sözleriyle üstü kapalı TFF'yi eleştirdi.

TRABZON'DA TEK OLGU: FUTBOL
Trabzon halkının futbolla yatıp futbolla kalktığını belirten Tolga, "Arkadaşlarıma Trabzon'un nasıl bir yer olduğunu anlatıyorum. Google'a 'trab' yazdığınız zaman Trabzonspor çıkıyor. Bu şehir öyle bir şehir. Fabrika yok, tek var olan şey futbol" ifadesini kullandı. Annesinin hastalığını kampta öğrendiğini de hatırlatan Tolga, "İzin alıp gittim. Ertesi gün kampa geldim. Başarılarımızla onları mutlu edeceğiz. İyi haberler alıyoruz" dedi.

ONUR KARDEŞİM!
Tolga, sakatlığının geçmek üzere olduğunu belirtirken, kaledeki partneri Onur Kıvrak'ı överek, "Ağabey- kardeş gibiyiz. Sakatlandığım zaman gözüm arkada kalmıyor. Önemli olan Trabzonspor'un başarısı" diye konuştu.