Trabzon'dan çok sert cevap!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'den dün yapılan açıklamanın ardından Trabzonspor, yeni bir bildiri daha yayınladı.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2012, 00:00 Güncelleme 03 Nisan 2012, 15:13
Trabzon’dan çok sert cevap!

İÇİNDEKİLER

Sert açıklamada "Metris'i spor sayfalarına manşet yaptıran, Avrupa'da itibarımızı düşürenlerin sporumuza kazandıracakları hiçbir artı kalmamıştır" denildi.

Trabzonspor'dan yapılan sert açıklamada ''Kendi güvenliklerinin en iyi şekilde sağlandığının altını çizip, bu anlamda yapılan teşekkürün ardından şiddeti bahane ederek yönetim kurulumuza ve kulübümüze yönelik ağır ifadeler kullanmak, ciddi bir çelişki olmakla beraber, gerçek niyetin deşifre edilmesinden başka bir şey değildir'' ifadelerine yer verildi.

Yazılı açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mahkemedeki ifadelerine de eleştiri getirildi: ''Sırf ortamı germe adına, sözde mahkeme ifadelerini maç arifesine taşıyıp, kendini savunmak yerine kulübümüze saldırmayı uygun gören bir başkanın bu yöndeki çabaları, toplumun tansiyonunu yükselten önemli sebeptir. Türk futbolunu yeşil sahalardan alıp adliye koridorlarına taşıyan, Metris'i spor sayfalarına manşet yaptıran, Avrupa'da itibarımızı düşüren, yine mahkemede kulübümüzün avukatına hakaretler edip, daha sonra da hiçbir olay yaşanmamış gibi Trabzon'a gelen yöneticilerin artık sporumuza kazandıracakları hiçbir artı kalmamıştır. Bu vesileyle yeni olumsuzluklar yaşanmaması adına hukuğun işletilerek adaletin gecikmeden tecelli etmesi gerektiğinin altını bir kez daha çiziyor, görüşlerimizi bu şekliyle kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz''