Es-Es'in bileğini 4 haftadır büken yok

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, son 4 maçında mağlubiyet yüzü görmedi ve 8 puan topladı.

Giriş Tarihi 19 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 19 Mart 2012, 12:54
Es-Es’in bileğini 4 haftadır büken yok

İÇİNDEKİLER

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ''Kırmızı Şimşekler'' en son ligin 27. haftasında sahasından karşılaştığı Kardemir Karabükspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Bu maçtan sonra sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Eskişehirspor, rakibini Bülent Ertuğrul ve Diomansy Kamara'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertli takımın tek golü Sow'dan geldi. Başkent ekibi Ankaragücü ile ligin 29. haftasında karşılaşan Es Es'ler rakibini 5-2'lik skorla yenmeyi başardı. Bu maçta kırmızı-siyahlı takımın gollerini Kamara (2), Erkan Zengin, Diego ve Alper Potuk kaydederken, Ankara ekibinin golleri, Aybar ve Serol'dan geldi.

Bir sonraki hafta sahasında Bursaspor'un misafir eden Eskişehirspor rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu maçta, Bursasporlu Ömer Erdoğan kendi kalesine gol atarken, Pinto da yeşil-beyazlı takım adına rakip fileleri havalandırdı.

Ligin 31. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Eskişehirspor, 0-0'lık skorla rakibinden bir puan almayı bildi. Kırmızı Şimşekler, son 4 maçta rakiplerinden 8 puan almayı başardı.

Topladığı 46 puanla lig sıralamasında 6. olan Eskişehirspor, bu hafta sonu sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek.