Marcello Lippi derbiye geliyor!

2006’da İtalya’ya Dünya Şampiyonluğu’nu kazandıran Gök Mavililer’in ‘efsane’ hocası Marcello Lippi, İstanbul’a geliyor.

Giriş Tarihi 09 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 09 Mart 2011, 17:13
Marcello Lippi derbiye geliyor!

İÇİNDEKİLER

G.Saray-F.Bahçe derbisini de izleyecek olan tecrübeli teknik direktör, gelecek sezon Galatasaray'ın başına geçebilir.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Bu sezon Avrupa, lig ve kupaya erken havlu atan Galatasaray'da, teknik direktör Gheorghe Hagi'nin geleceği devamlı olarak tartışılıyor. 'Hedef tahtası' haline gelen Rumen çalıştırıcı için her maçtan sonra "Gönderilecek" deniyor ama kimse bir türlü yerinden oynatamıyor.

Adnan Polat yönetiminin geleceği de pek parlak değil. Saha içi başarısızlık nedeniyle yönetimde yaşanan çatlakların yanı sıra, olağanüstü kongreye gidilmesi için devamlı olarak sıkıştırılıyorlar. Karabük maçı sonrası teknik direktör Hagi'nin "Erkeklerse yüzüme söylesinler" diye eleştirdiği Sarı-Kırmızılı yöneticiler hocayı sorguya çekip "Size değil, medyaya söyledim (!)" yanıtı alınca, 'şimdilik' yola devam kararı aldı.

BİR KAÇ MAÇ İZLEYECEK
İşte Galatasaray'da tüm bu gelişmeler adeta 'ışık hızıyla' akmaya devam ederken, ilginç bir 'Tanrı misafiri'nin Türkiye'ye geleceği ortaya çıktı. Gelecek hafta içinde İtalya Milli Takımı'nın eski hocası Marcello Lippi'nin bir süreliğine İstanbul'a geleceği ve başta Galatasaray-Fenerbahçe derbisi olmak üzere birkaç maçı izleyeceği öğrenildi.

DURUMU GÖRÜP, KARAR VERECEK
Lippi'nin adının duyulmasıyla birlikte hakkında yorumlar da yapılmaya başlandı. Bunlardan en önemlisi de G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın, Olağan Mali Genel Kurul'da ibra edilir ve gelecek sezon için yeterli harcama yetkisini alırsa, İtalyan teknik adamı yeni sezonda takımın başına getireceği. Yani Lippi'nin, Cimbom'un durumunu görüp ona göre karar vereceği. Şimdi herkes müthiş bir kariyere sahip tecrübeli hocanın gelecekle ilgili ne gibi bir karar vereceğini merakla beklemeye başladı.