Kocaman mucize

Kocaman’ın “Puan farkı suni” sözü gerçek oldu . 5 hafta önce G.Saray’dan 9, Başakşehir’den 6 , Beşiktaş’tan da 4 puan geride olan F.Bahçe, rakiplerini geçti. Lider Başakşehir’le de arasında 1 puan fark kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2017 Güncelleme 19 Aralık 2017, 02:48
Kocaman mucize

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den büyük yükseliş. Ligin 11. haftasının sonunda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Sarı-Lacivertli takım o maçtan sonra Galatasaray'ın 9, Başakşehir'in 6 ve Beşiktaş'ın da 4 puan gerisinde 7. sırada bulunuyordu. Ancak teknik patron Aykut Kocaman'ın da "Puan farkı suni" açıklaması gündemdeydi.

FENER YAVAŞ YAVAŞ GELDİ
Fenerbahçe Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş'ın 11. haftadan sonra oynadıkları maçlarda puan kaybetmesiyle aradaki farkı kapadı. Karabük galibiyeti sonrası G.Saray'ı puan olarak yakaladı.

ŞİMDİ PUAN FARKI 1'E İNDİ!
Başakşehir'le aradaki puan farklı 1'e indi. Kanarya son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş'ın da 2 puan önüne geçmiş oldu. Böylece Aykut Kocaman'ın "Suni fark" söylemi gerçekleşmiş oldu.

LİDER BİTİRME ŞANSI BİLE VAR!
Üstüne üstlük F.Bahçe'nin ligin ilk yarısını lider bitirmesi de uzak bir ihtimal değil. Fenerbahçe, Konya'yı deplasmanda yener, Başakşehir de Kasımpaşa deplasmanında puan kayberse lider F.Bahçe olacak.

FENERBAHÇE 4. KEZ GOL YEMEDİ
F.Bahçe,
bu sezon 4. kez bir maçta kalesinde gol görmedi. Daha önce G.Saray, Antalya ve Bursa önünde gol yenmemişti. F.Bahçe savunması zamanla daha uyumlu hale geldi. Ancak Neustadter, Skrtel ve Şener'in cezalı olması teknik heyetin canını sıktı.




TOPAL'A ÖNCE TEPKİ SONRA ALKIŞ!

Fenerbahçe taraftarı ilk yarım saatte oynanan futboldan memnun kalmadı. 32. dakikada orta sahadan sol kanada doğru uzun bir pas atmayı deneyen Mehmet Topal, pasında isabet sağlayamayınca top taca gitti. Tribünler de Mehmet Topal'ı ıslıkladı. Aynı Mehmet Topal, 56. dakikada güzel bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirince bu kez kendisine destek geldi. Topal'ın da morali yerine geldi.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞA %100 ADAYDIR

MAÇIN ardından "Şampiyonluğun favorisiyiz diyebiliyor musunuz" sorusunu da yanıtlayan Aykut Kocaman "Zaten Fenerbahçe sezona başlarken şampiyonluk için başlar. Ligde organizasyon gücü yüksek takımlar var. 7 takımın 'Şampiyon olabiliriz' deme hakkı var. Bu 7 takım arasında kendi kurduğu organizasyonu inatla yapan öne geçecek. Biz de yüzde 100 bir şekilde adayız'' ifadelerini kullandı.

BASKI GOL GETİRDİ
Kocaman, "2. yarının başındaki baskı golü getirdi. Karabük oyunu ağırlaştırdı ama buna saygım var" dedi.

FENER'DE 3 CEZALI VAR
Sarı kart gören Şener, Skrtel ve Neustadter Konya maçında yok

ERMAN TOROĞLU 90 ARTI FUTBOL
AYKUT doğru bir şey yaptı. Baktılar takım iyi gitmiyor. Fener bu işe el koydu, bir şeyler yaptılar doğru ya da yanlış! G.Saray ise 'teknik direktörün arkasındayız' dedi adam geldi tepesine bindi. Fener ilk yarıda kötüydü. 2. yarıda biraz kıpırdadı rakibi çözüldü. Fenerbahçe İyi oynamadı ama kazanmayı başardı.