Türkiye için iftihar günü

5. maçında liderliği garantileyen Beşiktaş bu gece yıldızlarını dinlendirecek. Türk futbolseverler ilk kez bir Devler Ligi maçını “ayaklarını uzatarak” seyredecek!..

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Türkiye için iftihar günü
Türkfutbolunu son dönemde Avrupa'da en iyi temsil eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi GGrubu'nda bugün son maçını Leipzig ile oynayacak. Gruptan çıkmayı 5. maçlar sonunda garantileyen ilk Türk takımı olan Kartaliçin bu maç formaliteden başka bir özellik taşımıyor. Leipzig kentindeki Red Bull Arena'da saat 22.45'te başlayacak olan maçı Viktor Kassai yönetecek.

5 YILDIZ OYUNCU KADROYA ALINMADI
Grup1.'liğini garantileyen Beşiktaş'ta bugünkü maç kadrosuna Pepe, Babel, Quaresma, Atiba ve Tolgay gibi takımın banko oyuncuları alınmadı. Beşiktaş bugünkü maçta yenilmezse grubundan yenilgisiz çıkan ilk Türk takımı olacak.

PUAN REKORU KIRMAK İSTİYORLAR
Beşiktaş Leipzigmaçına ayrıca puan rekorukırmak için çıkacak.Siyah-BeyazlılarAlmanya'daki maçta beraberekalıp 12 puanaulaşırsa Türk ekipleri arasındagrup aşamasındaen yüksek puana ulaşantakım unvanını alacak.

BUGÜN GOL REKORU DA KIRILABİLİR
Kartal ŞampiyonlarLigi'nin grup mücadelesindeen çok gol atanTürktakımı olmak içinbugün 2 gol arayacak. Busezon GGrubu'nda 9 golatan Siyah-Beyazlılar 2gol bulursa Fenerbahçe'nin10gollü rekorunuda geride bırakacak.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler