Gerekeni yapacağım

F.Bahçe Teknik Direktörü, ortada ciddi bir başarısızlık olduğunu söyledi. Aykut Kocaman, “Gerekeni yapacağım” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2017 Güncelleme 05 Kasım 2017, 01:48
Gerekeni yapacağım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçı sonrasında istifa edeceğinin sinyalini verdi. Tecrübeli hoca, "11 maç 16 puan. F.Bahçe'nin gücünün çok altında bir durum. Bu ciddi bir başarısızlık. Bunun bir faturası ve sorumlusu olacak. Kendi adıma gerekeni yapacağım. F.Bahçeliler rahat olsun" diye konuştu.

​BU KULÜP BİZİM KULÜBÜMÜZ
Devam edip etmeyeceği sorusunu cevaplandıran Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Her şeyden evvel bu kulüp, bu takım bizim takımımız. Doğru şeyi doğru zamanda yapmak gerekir. 3-4 yılda yapılacak hataları biz 13 maçtır gördük" diye konuştu.

​OYUNCULARA SUÇ YÜKLEMİYORUM
Futbolcularına suç yüklemediğini ifade eden Aykut Kocaman, "Sadece bireysel hataları tespit ettim. Buraya kendi doğrularımızla geldik ama bir sonuç vermediğini gördük. Bu kadar hata yapılması normal değil. Buna inanmak mümkün değil" dedi.

​CİDDİ BİR BAŞARISIZLIK VAR
Güven tazelemeye ihtiyaçları olan maçlar oynadıklarını ifade eden Aykut Kocaman, "Geçen hafta ve bu hafta son dakikalarda gelen goller ciddi bir başarısızlık. Bir tarafa çekmenin fazla bir anlamı yok. Beklenmedik puanlar kaybedildi" ifadesini kullandı.