Altınordu devrimi

İngiliz Gazetesi: “Türkiye’de büyük kulüpler kısa vadeli planlar yaparken Altınordu uzun vadeli planlarıyla Türk futbolunu değiştirebilir”

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Altınordu devrimi
The Guardian, Altınordu'ya geniş yer ayırdı. Gazetede, Türkiye'de büyük kulüplerin kısa vadeli planlar yaparken İzmir kulübünün uzun vadeli planlarıyla Türk futbolunu değiştirebilecek bir yaklaşım sergilediği aktarıldı. Gazete, "Oyuncular yalnızca sahada değil, saha dışında da eğitiliyor. Sosyal medya, kişisel gelişim, futbol tarihi, İngilizce ve satranç dersleri alıyorlar" ifadelerine yer verdi.

​YAPILMAYANI YAPIYORLAR
İngiliz Gazetesi, Altınordu altyapısından Çağlar Söyüncü'nün Freiburg'a, Cengiz Ünder'in de Roma'ya transfer olduğunu hatırlatarak, "Altınordu projesi kulübü aşan bir proje. Kimsenin yapmadığını yapıyorlar ve becerebilirlerse Türk futbolunda bir devrim gerçekleştirecekler" dedi.

Altınordu devrimi-1

Altınordu altyapısında futbolcular tarlada sebze hasatı yapıyor.

Altınordu devrimi-2

Altınordu, 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' hedefiyle ilerliyor.

Altınordu devrimi-3

İzmir ekibi Altınordu'nun altyapısı müthiş yetenekler çıkartıyor. Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler