Aynısını bir daha yapabiliriz

“İzlanda’ya göre çok daha kaliteli bir takımız . Hırvatistan önünde gücümüzü herkese gösterdik. Aynısını İzlanda önünde bir daha yapabiliriz.” "Bu maçı kafamda çok oynadım. Ekibime güvenim çok. İzlanda karşısında hiçbir ikili mücadeleyi kaybetmemeliyiz. Biz daha tecrübeliyiz."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2017 Güncelleme 06 Ekim 2017, 01:31
Aynısını bir daha yapabiliriz

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, İzlanda maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Maçın 2 takım için de önemli olduğunu söyleyen Rumen hoca, "Maçı kaybeden yoluna devam edemeyecek. Sabırlı ve sakin olmalıyız. İzlanda disiplinli bir takım. Ancak fizik gücünü kullanırken hata yapabiliyorlar" dedi.

​BİZ DAHA TEKNİK VE KALİTELİYİZ
Futbolcularının daha teknik ve kaliteli olduğunu ifade eden Lucescu, "Hırvatistan'a karşı bunu gösterdik. Aynısını İzlanda önünde yine yapabiliriz. İkili mücadelelerde hata yapmamalıyız" diye konuştu.

​ASLA BOŞ ALAN BIRAKILMAMALI
İzlanda maçını kafasında çok oynadıklarını belirten Rumen hoca, "Fizik gücümüzü istediğimiz gibi kullanalım. Rakibe boş alan bırakmayalım. Ekibime güvenim tam. Biz daha tecrübeliyiz" dedi.

FİFA'NIN KARARINA SAYGILIYIM
FIFA'nın kendisine verdiği ceza kararına saygı duymak zorunda olduğunu ifade eden Lucescu, "Ancak bu konu ile ilgili beni dinlemelerini isterdim. Mağlubiyetimize neden olan hakem cezalandırıldı mı?" diye konuştu.