Besiktaş’ı yendiğimize pişman ettiler

İlk dakikada gözüken bir şey vardı. Bizi Beşiktaş’ı yendiğimize pişman ettiler. Alper’i hangi sebeple oyundan attı? Bu hakem geçen sene Quaresma'yı oyundan atamayan hakem. F.Bahçe Kulübü gerekeni yapacaktır. Buna muktedirdir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2017 Güncelleme 30 Eylül 2017, 01:38
Besiktaş’ı yendiğimize pişman ettiler

İÇİNDEKİLER

Aykut Kocaman Akhisar maçının ardından sert açıklamalar yaptı.25. dakikadan sonra aşırı isteğin bireysel oyuna neden olduğunu söyleyen Kocaman, "Bu bizim oyundaki hatamızdı, onun dışında bireysel hatalar da oldu. Bunları bir şekilde düzeltebilirdik ama 1. dakikadan itibaren gözüken bir şey vardı. Hakem vücut diliyle niyetini belli etti. Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler. Alper'i hangi kararla attığını anlamak mümkün değil. Geçen hafta Neto için bir şey söylemedik. İsmail'in hareketiyle ilgili de konuşmadık. Bütün hafta Beşiktaş'ı hakem kararıyla yenmişiz gibi bir hava estirildi" dedi.

BU HAKEM QUERASMA'YI ATAMAMIŞTI
Kocaman "Bu hakem geçen sene Quaresma'yı Bursa maçında atamayan hakemdir. Hakemler maalesef skorları belirliyorlar. Fenerbahçe Kulübü gerekeni yapacaktır, yapmaya muktedir, umarım yapar" ifadesini kullandı.