70 yaşındaki adama yakışıyor mu!

Başkan Fikret Orman, “70 yaşındaki bir adama belaltı demeçle r yakışmıyor”diyerek Mahmut Uslu’ya cevap verdi. Kendilerine kibrlii diyen Aykut Kocaman’a ise “Özgüven kibir olarak görülemez”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2017 Güncelleme 28 Eylül 2017, 00:25
70 yaşındaki adama yakışıyor mu!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman merakla beklenen açıklamalarını yaptı. Orman'ın hedefinde F.Bahçeli yönetici Mahmut Uslu ve Aykut Kocaman vardı. Uslu'nun Caner Erkin için söylediği sözleri eleştiren Orman, "Aile kurmuş bir oyuncuma söylenen bu sözler 70 yaşındaki adama yakışıyor mu hiç?" diye konuştu.

​YÖNETİCİLERİMİZE KÜFÜR EDİLDİ
Kendi yöneticilerine maç sonunda küfürler edildiğini belirten Orman, "Aynı şekilde karşılık versek ne olacak? Biz de çirkinleşeceğiz. Biz bunu yapsak daha sonra Kadıköy'de bu yine devam edecek' dedi.

​BEŞİKTAŞ ASLA KİBİRLİ DEĞİL
Kocaman'ın, "Beşiktaş kibirli" sözlerine de cevap veren Orman, " Leipzig önünde özgüvenle kazandık. Art niyetli insanlar bunu kibir olarak görüyor. Oysa bu tamamen özgüven" yorumunu yaptı.

FENERBAHÇE KÖTÜ NİYETLİYDİ
F.Bahçe'nin derbide kötü niyetli olduğunu vurgulayan Orman, "Leipzig maçında herkes iyi niyetliydi. O yüzden keyifli bir maç oldu. F.Bahçe maçında ise tam tersi bir görüntü vardı" ifadesini kullandı.

​CEM SATMAN'I TAKİP EDECEĞİZ
F.Bahçe maçında olaya tek Ali Palabıyık açısından bakmadıklarını söyleyen Orman, "Yan hakem Cem Satman Karabük maçında yine golümüzü vermemişti. Cem Satman'ı artık takip edeceğiz" diye konuştu.