Orellana Fener'e geliyor

Super deporte Gazetesi, Valencia’lı Orellana’nın Fenerbahçe’de kiralık olarak oynayacağını öne sürdü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 02:10
Orellana Fener’e  geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe için İspanya'dan flaş transfer iddiası geldi. İspanyol kulüplerinden Valencia kulübüne yakınlığı ile bilinen Super Deporte Gazetesi, Turuncu-Beyazlı takımda önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmeyen Fabian Orellana'nın, Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu okurlarına duyurdu. Valencia Teknik Direktörü Marcelino'nun takımdan ayrılmasını istediği Şilili futbolcuyu Sarı-Lacivertlilerin 1 yıllığına kiralayacağı ve iki kulüp arasındaki görüşmelerde artık sona gelindiğini duyurdu.

VALENCİA KİRALAMA ÜCRETİ İSTEMİYOR
Valencıa' nın geçen sezon 3 milyon Euro'ya transfer ettiği Şilili kanat oyuncusu için Fenerbahçe'den kiralama ücreti istemediği, Orellana'ya ise 1 yıl için 1 milyon 500 bin Euro teklif ediliği öne sürüldü. Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman'ın her iki kanatta da forma giyebilen Orellana'yı joker olarak gördüğü konuşuluyor. Şilili yıldızın, Valbuena ve Dirar ile sıkı bir rekabete girmesi hedefleniyor.

ISLA VATANDAŞINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI
SARI Lacivertlilerin kısa bir süre önce kadrosuna kattığı Şilili Isla'nın da vatandaşı ve aynı zamandan milli takımdan arkadaşı olan Orellana'ya Fenerbahçe hakkında olumlu bilgiler verdiği öğrenildi. Isla'nın, "Orellana çok önemli bir futbolcu. Bize geldiğinde büyük işler yapar. Onu alırsak önemli bir iş yaparız. Ben kendisine her zaman kefilim. Bu oyuncuyu kaçırmamamız gerekir" dediği öne sürüldü.