Beni Giroud’ya benzetiyor!

Bursaspor’un genç golcüsü Kubilay Kanatsızkuş, “Hocamız Le Guen benimle çok ilgileniyor ve beni Arsenal’in yıldızı Giroud’ya benzetiyor. Bu sezon iyi işrle yapacağımıza inanıyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2017 Güncelleme 01 Ağustos 2017, 00:37
Beni Giroud’ya benzetiyor!

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'un genç futbolcusu Kubilay Kanatsızkuş, Fransız teknik direktörleri Paul Le Guen'in kendisini Arsenal'in golcüsü Olivier Giroud'ya benzettiğini söyledi.

KUBİLAY: ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ
Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen Kubilay Kanatsızkuş, "Bu sezon hedefim ilk 11'de daha fazla sahaya çıkmak. Hocalarım da arkamda duruyor. Gelişmem lazım, gelişime de açık bir oyuncuyum. Türkiye'de Eren Derdiyok ve Fernandao oyun tarzıma benziyor. Avrupa'da da Olivier Giroud'nun oyun tarzını beğeniyorum. Paul Le Guen beni Giroud'ya benzetiyor" ifadelerini kullandı. Paul Le Guen'in, Fransa'da önemli başarılara imza attığını hatırlatan genç golcü, "Hocamız çok önemli bir isim. Fransa'daki başarıları ortada. Bize de farklı bir hava kattı, takımımız çok iyi durumda. Çok çalışıyoruz, iyi yoldayız ve bu sezon iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın bu sezon mutlu olacağını umut ediyorum" şeklinde konuştu.