Çare Lucescu

Köy takımı Östersunds önünde alınan yenilgi herkesi isyan ettirdi. Taraftarlar Twitter’da ‘Çare Luce ’ hasthagi açarak Rumen hoca için kampanya başlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2017 Güncelleme 15 Temmuz 2017, 00:00
Çare Lucescu

İÇİNDEKİLER

Yaptığı flaş transferlerle büyük bir şova imza atan Galatasaray'da bahar çabuk bitti!.. Köy takımından farksız olan Östersunds önünde alınan 2-0'lık yenilgi taraftarları isyan noktasına getirdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, geçtiğimiz sezon alınan kötü skorlar nedeniyle zaten fazla güvenmedikleri teknik direktör Igor Tudor'la yolların ayrılması gerektiğini düşünüyor. Östersunds maçının bitiminin ardından sosyal medyada 'Çare Luce' hasthag'i açan taraftarlar, şu anda boşta olan Rumen hocanın takıma geri dönmesini istiyor. Yapılan yorumlarda Tudor'un tem taktik hem de oyuncu ilişkileri açısından çok yetersiz bir teknik adam olduğu konusunda birleşildi. Taraftarlar yol yakınken Tudor'un gönderilmesi gerektiğini düşünüyor.

TUR GEÇİLEMEZSE TAŞLAR YERİNDEN OYNAR
GALATASARAY yönetimi ise rövanş maçını düşünerek sessizliğini koruyor. Fakat kulislerde konuşularlara göre Östersunds önünde istenen skor elde edilemezse taşlar yerinden oynayabilir. Bazı yöneticilerin Tudor'un yetersiz olduğu yönünde görüş bildirdiği belirtiliyor. Taraftarların da Aslantepe'deki rövaşta tur elde edilemezse hem Tudor hem de yönetimi istifaya çağırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ZENİT'TE DİKİŞ TUTTURAMADI
BÜYÜK başarılara imza attığı Shakhtar'dan ayrılarak geçtiğimiz sezon Zenit'e giden Mircea Lucescu'nun Rusya kariyeri hayal kırıklığı ile geçti. Sezon bitiminin ardından Zenit'le yolları ayrılan Rumen teknik adamın yeniden Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak konusu.

ÖZBEK YENİLGİYE ÇOK SİNİRLENDİ
ÖSTERSUNDS maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlamadan stattan ayrılan Başkan Dursun Özbek'in 2-0'lık yenilgi nedeniyle çok sinirli olduğu öğrenildi. Yöneticilere dert yanan Özbek'in, "Bu ayıbı rövanşta temizlemek zorundayız. Böyle bir takıma nasıl olur da yeniliriz" dediği öğrenildi. Özbek'in önümüzdeki hafta Florya'ya giderek takımla toplantı yapması bekleniyor.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI
*Derhal işe yaramaz Tudor gönderilip Lucescu takımın başına gelmeli.
*Takım Tudor'un elinden alınıp Lucescu gibi zekası yüksek birine teslim edilmeli.
*Oyuncularla geçimsiz, kibirli Tudor'u istemiyoruz. Çare Lucescu!
*Yolun başındayken değişim şart! Tudorla başarı gelmez. Çare Lucescu!