Fenerbahçe’ye 20’lik Dias

Sürpriz bir hamle yapan Fener, sezonu Rio Ave’de kiralık geçiren Gil Dias’ın transferi için Monaco ile anlaşma sağladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2017 Güncelleme 17 Haziran 2017, 01:02
Fenerbahçe’ye 20’lik Dias

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe durmuyor... Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Sarı-Lacivertliler'den çok sürpriz bir hamle geldi. Yönetim gizli bir şekilde yürüttüğü operasyon sonrasında Gil Dias'ın transferini bitirme noktasına getirdi.

BİR MONACO'LU YILDIZ DAHA
Sezonu Rio Ave'de kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusunun bonservisi Monaco'da bulunuyor. Fenerbahçeli yöneticilerin Nabil Dirar için yapılan görüşmeler sırasında Dias'ın ismini de masaya getirdikleri ve burada tarafların el sıkıştıkları öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in genç yıldızı satın alma opsiyonlu olarak kiralayacağı gelen bilgiler arasında... Aykut Kocaman'ın yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecekleri için geniş bir kadro kurmayı hedeflediği, bu nedenle Gil Dias'ı istediği öğrenildi.

39 MAÇTA 8 GOL VE 7 ASİST
Kulüpler arasında yazışmaların tamamlanmasının ardından Portekizli yıldızın 2-3 gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor... Geçen sezon kiralık olarak oynadığı Rio Ave'de çok etkili bir performans sergileyen Gil Dias takımına 39 maçta 8 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. Sol kanatta çok etkili olan 20 yaşındaki futbolcu, sağda ve orta alanın ortasında da görev yapabiliyor.