Ersun yalan!

Haftalardır bilinçli bir şekilde takımı kötü oynatıp Trabzon’u Avrupa’dan etti. Rezalet dün boyut değiştirdi. Trabzon, Yanal'ın yanlış tercihleri ile Bursa'ya yenildi. Alanya'yı yenmesine rağmen Rizespor küme düştü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2017 Güncelleme 04 Haziran 2017, 00:14
Ersun yalan!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'e veda eden son takım Rizespor oldu. Ancak, Rizespor'un vedası kadar Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın performansı düşündürücüydü. Süper Lig'in ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yapan Trabzonspor, son 6 haftadır ise adeta dibe vurdu. Ersun Yanal takımı Avrupa'ya göndermeme adına resmen futbolcuları frenledi. Yanal dün de Bursaspor karşısında çok kötü bir futbol oynattı... Evinde Bursaspor'a kaybeden Ersun Yanal'lı Trabzonspor, hemşehrisi Çaykur Rizespor'u ise TFF 1. Lig'e gönderdi.;

SOSYAL MEDYADA DA TEPKİ VAR
Trabzonspor, Ersun Yanal yönetiminde 30. haftada evinde Kayserispor'a yenilerek Çaykur Rizespor'u yine zor durumda bırakmıştı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal'a sosyal medyadaki taraftarlar da adeta öfke kustu. Trabzonspor taraftarları, takımlarının Bursa maçındaki performansından sonra çıldırdı.

SON 6 HAFTA DAĞILDI!
Trabzonspor Süper Lig'in ikinci yarısına müthiş bir giriş yaptı. İlk yarıdaki ölü toprağını üzerinden atan bordo-mavililer üst üste galibiyetlerle ligde yukarılara tırmandı. Ancak son 6 haftada 4 puan toplayan Ersun Yanal, Avrupa Kupaları'nı istemediğini kanıtladı.