Kırmız kart

Baskılarıyla bilinen Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Özkan, Altay Spor Kulübü’nden Ömer Yılmaz’ı yumrukladı! Oyuncusu yumruklanan Başkan Özgür Ekmekçioğlu ise mobbingci başkanın kendi oyuncularına da şiddet uyguladığı iddiasını ortaya attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2017 Güncelleme 20 Nisan 2017, 00:00
Kırmız kart

İÇİNDEKİLER

İzmir'de geçtiğimiz gün oynanan U19 Gelişim Ligi maçında ortalık karıştı! Oyuncularına uyguladığı mobbingle gündeme gelen Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altay forması giyen Ömer Yılmaz'a yumruk attı! Skandal olay, Torbalı İlçesi'nde yaşandı. Altınordu ile Altay Spor Kulübü'nün genç oyunları, geçtiğimiz gün Torbalı Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaştı. Altınordu Başkanı Özkan, 18 yaşındaki Altaylı oyuncu Ömer Yılmaz'ı yumrukladı. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu yaptığı açıklamada Özkan'ın maçtan sonra velisiyle evine dönen Yılmaz'a saldırdığını ve yumrukladığını iddia ederek durumu kınadı.

ACEMİ BAŞKAN!
Yılmaz'ın da şikayetçi olduğunu belirten Ekmekçioğlu, ardından şu ifadeleri kullandı: "Atılan yumruk, sporcumuzu olduğu kadar kulübümüzü de hedef almıştır. Kendinizi Türk spor camiasının üzerinde görerek yaptığınız barbarlık büyük Altay'a sökmez." Başkana ateş püsküren Ekmekçioğlu, Özkan'ın kendi takımında top koşturan stoper Seydi Kocasoy'a şiddet uyguladığını açıkladı. İddialar ise yanıtsız kalmadı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün internet sitesinden bir açıklama yaptı. Şu ifadeleri kullandı: "Acemiliğine veriyorum. Genç başkana bundan sonraki yöneticilik yaşamında 'duyduğunu' değil 'gördüğünü' yazmasını tavsiye eder, spor kamuoyunu bu şekilde meşgul ettiğim için özür dilerim."



Başkan Özkan, daha önce de oyuncularına uyguladığı sakal ve renkli krampon yasaklarıyla gündeme gelmiş, bu davranışı futbol camiasında büyük tepki çekmişti.


Başkan Özkan tarafından yumruklanan Ömer Yılmaz, şikayeçi olduğunu açıkladı.