Mor ve ötesi

Fenerbahçe’de hareketli günler yaşanıyor. Fener yönetimi Emre Mor’un ardından Wolfsburg’da forma giyen Mario Gomez’e de teklif yaptı. Sarı-Lacivertli kulüp iki futbolcuyu da kiralamak istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2017 Güncelleme 31 Mart 2017, 01:50
Mor ve ötesi

İÇİNDEKİLER

Bu sezon taraftarlarını mutlu edemeyen Fenerbahçe'de yönetim taraftarı heyecanlandıracak ve tribüne çekecek transferler için şimdiden düğmeye bastı. Sarı-Lacivertliler önce milli maç için Türkiye'ye gelen Emre Mor'un menajeri ile İstanbul'da bir görüşme yapmış transfer teklifinde bulunmuştu. Menajeri de bu teklife olumlu yaklaştığı gibi Emre'nin bonservisini elinde tutan Borussia Dortmund kulübü ile görüşeceğini ifade etmişti. Alman kulübü engel olmazsa Fenerbahçe Emre Mor'u 1 yıl boyunca kiralık olarak katrdosuna katacak. Fenerbahçe yönetimi 2. teklifi ise yine tanıdık bir isme yaptı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mario Gomez için de teklif gerçekleştirildi.

MENAJER TAMAM! SIRA WOLFSBURG'DA
Bundesliga'da Wolfsburg'da forma giyen Mario Gomez'in menajeriyle de temasa geçildi ve teklif iletildi. Fenerbahçe, Wolfsburg ile de temasa geçecek. Fenerbahçe, UEFA ile yapılan mali disiplin anlaşması nedeniyle Mairo Gomez'i de tıpkı Emre Mor gibi kiralamak istiyor. Mario Gomez'in şampiyonluga oynayan bir takımda forma giymek istediği belirtilirken, Fenerbahçe'nin de Alman yıldızın ücretinde cömert davranacağı ifade ediliyor.