Fener Emre Mor’u bitiriyor!

Emre Mor’un menajeri ile görüşme bu hafta içinde İstanbul’da gerçekleşecek. Fenerbahçe Emre’yi 1 yıl kiralamak istediğini resmen bildirecek. Borussia Dortmund da onay verirse imzalar hemen atılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2017 Güncelleme 28 Mart 2017, 00:24
Fener Emre Mor’u bitiriyor!

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezon UEFA ile yapılan mali anlaşma sebebiyle kısıtlı imkanlara rağmen güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Fenerbahçe'de çok önemli bir gelişme yaşandı. Milli futbolcu Emre Mor'u kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, bu futbolcunun menajerini İstanbul'a davet etti ve bu davet kabul edildi. Emre Mor'un menajeriyle bu hafta içinde İstanbul'da göreşme yapacak olan Sarı-Lacivertli yönetim, yıldız futbolcuyu kiralamak istediklerini menajerine resmen iletecekler. Bu arada Beşiktaş'ın da Emre Mor için adım atmak istediği iddia edilse de Siyah-Beyazlılar Emre Mor ile ilgili olarak bir girişimlerinin olmayacağını belirtiyorlar. Bu durumda Fenerbahçe'nin işi daha da kolay olacak.

EMRE MOR DA FENER'E SICAK BAKIYOR
Emre Mor'un daha fazla süre bulup kalitesini daha fazla göstermek için Fenerbahçe'de 1 yıl kiralık oynayaca sıcak baktığı da gelen haberler arasında. A Milli Takım'da direkt oynamasına rağmen Emre Mor, bu sezon başında transfer olduğu Borussia Dortmund kulübünde 8 lig maçında forma giyerken, bu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koydu. Top hakimiyeti, çabukluğu ve süratiyle kontrolü zor bir oyuncu olan Emre Mor, Kadıköy'ü ayağa kaldıracak yeteneklere sahip.

AİLESİ DE FENER İÇİN ONAY VERDİ
Emre'nin aile büyüklerine danıştığı ve sürekli forma şansı bulacağı Fenerbahçe'ye gitmesinin onaylandığı da bildirildi.